2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید خرافات

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالم دوخان چیه؟؟

جواب: عالم دخان، عالم اجنّه و یک رتبه از ماده، بالاتر است؛ یعنی شبه تجرد. لذا موجودات این عالم، جسم دارند، ولی بدون ثقل و محدودیت ماده؛ و به همین دلیل می‌توانند هرجا و به هر شکلی ظاهر شوند.

دخان، عالم بدی نیست و همان طور که عالم ماده، انسان مؤمن و کافر و منافق را در خود جای داده، دخان هم شامل همۀ انواع اجنّه می‌شود. حتی شیاطین نیز در این عالم، رفت و آمد می‌کنند؛ ولی انرژی و مسیرشان منفی است.

انقد ریپ 

عالم دخان🤔برم جستوجو کنم گوگول من کلا از اینه میترسم.اصلا شبا ک نمیرم جلوش.روزا هم نمیرم😐😐مگه ای ...

چطوری ارایش میکنی 

اسی. منظورت اینه تو خونه اینه نزاریم 🤔 

جنا خودشونو تو اینه میبینن میترسن 🤔 

من شبا خونه تنهام چراغای خونه رو خاموش میکنم میرم جلو اینه چراغ گوشی رو از پایین رو صورتم میگیرم ترسناک میشم 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

واییییی یا قمر بنی هاشم یا ذوالجلال والاکرام من دیروزم از اون تاپیک میترسیدم اصلا نیومدم توش😬

من تنها بودم خوندمش بعد توهم گرفته بودم 

دور از جونت مثل سگ میترسیدم فرار کردم خونه بابام 🤣