2777
2789

دوتا انیمه خیلیییی خوببببب  میخوام  چون میخوام تازه شروع کنم به دیدن  دنبال دوتا خفن هستم که واقعا پشیمونم نکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیطان ‌کش شیطان کش شیطان کش دیروز فصل سه رو تموم کردم

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
عزیز دلم انیمه همون انیمیشنه:/ک برای کارتنای ساخت چین و ژاپن بکار میره:/ولی اصطلاحن میگیم انیمه:/

خب دیگه اصطلاحا انیمه یه جوره و انیمیشن یه جوره  من خودم عاشق انیمیشنم خیلی دوسش دارم  کلی دیدم اما میخوای دمیای انیمه هم تجربه کنم 

من ناروتو خیلی دوست داشتم با ناروتو انیمه سریالی شروع شد  تلاش وکوشش مثبت بودنشون بیشتر  حالا من چهل سالمه  

جوجوتسو کایزن 

توکیو رنجر

یوری روی یخ

تایتان

دفترچه مرگ

انگل 

شیطان کش

توکیو غول

خانواده جاسوس 

بهشت جهنمیان 

تناسخ یک بیکار

عزیز دلم انیمه همون انیمیشنه:/ک برای کارتنای ساخت چین و ژاپن بکار میره:/ولی اصطلاحن میگیم انیمه:/

درسته ولی محتوای انیمه برای بچه ها مناسب نیست و برا نوجوانان و بزرگسالان ساخته میشه

Two years of Nights... ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌have turned me into a nocturnal Animal