2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم هز چهار سالگی تا ۲۲ سالگیش رفت دان ۳ تکواندوهه

قدش ۱۹۰

خودم دو سه سال از نه سالگی رفتم ۱۷۰ هستم

باز خودتون میدونید

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

هیچ ورزشی قد رو کوتاه نمی کنه اگه اصولی باشه در صورت ضربه های شدید به تنه ی استخوان واسیب دیدن صفحات رشد یا زیاده روی در ورزش که اونم منجر به اسیب صفحه بشه رشد متوقف یا کند میشه قد یه مقوله ی ژنتیکیه ومعدل قد وپدر مادر دراون تاثیر داره واینکه تغذیه خواب خوب وتحرک هم باشه میشه گفت ورزش اصولی کمک به رشد قد می کنه ولی اینکه میگن کاراته کوتاه می کنه نه اصولا کسانی که کوتاه قدمتن ومرکز ثقلشون نزدیک زمینه موفق ترن یا والیبال بلند می کنه نه درست نیست بلند قدها در والیبال موفق ترن