2777
2789
عنوان

یعنی کسی تا حالا امپول هاش سی جی نزده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا چاره ای ندارم تا پس فردا صب میکنم اگه پری نشم بازم بی بی میزارم مثبت بود میرم آزمایش

اجی میتونم بپرسم چند سالته و فاصله سنی بچه هات چند ساله و اولی چی بود و اینک دومی را خودت جنس مهالف میخواستی یا بچت؟

منم اقدامم واسه دومی ولی نمیشه😥

بچمم دختره هی میگ داداش میخوام😭😭😭😭😮

اجی میتونم بپرسم چند سالته و فاصله سنی بچه هات چند ساله و اولی چی بود و اینک دومی را خودت جنس مهالف ...

سلام گلم من ۲۵سالمه

اولین بچم دختره رفته توی شش سال امسال پیش دبستانی میره

تحت نظر دکتر بودم برای پسردار شدن

هم خودم هم دخترم دوست داشتیم دومی پسر باشه

سونوی دوازده هفته گف چون فلا آلت تناسلیش تشکیل نشده فلا ک ب احتمال دختره

حالا مونده ب اون بالایی،ما ک هرکاری کردیم همه چیزو رعایت کردیم پسر بشه ولی بازم مونده ب خدا تا چی برامون صلاح بدونه

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
اجی میتونم بپرسم چند سالته و فاصله سنی بچه هات چند ساله و اولی چی بود و اینک دومی را خودت جنس مهالف ...

خب عزیزم تو هم برو دکتر ببین مشکل از چیه دیگه

توی بارداری اولت همون ماه اول باردار شدی یا با دکترو دارو؟؟؟پریودات منظمه؟؟؟

دختر منم همش میگف داداش میخوام ولی از بس از خوبی های خواهر هم گفتم براش میگه دیگه برام فرقی نمیکنه داداش باشه یا ابحی

سلام گلم من ۲۵سالمه اولین بچم دختره رفته توی شش سال امسال پیش دبستانی میره تحت نظر دکتر بودم برای ...

رفتی پیش دکتر تعیین جنسیتش بگیش اینهمه خرج کردیمو امپول و اینا زدیم حالا میگن دختره؟

خوبه شوهرت چیزی نمیگه اینهمه پل داده هیچی ب هیجا

رفتی پیش دکتر تعیین جنسیتش بگیش اینهمه خرج کردیمو امپول و اینا زدیم حالا میگن دختره؟ خوبه شوهرت چیز ...

میدونی دکترا همشون اولش میگن ک اینایی ک ما میگیم و میکنین صد درصد نیس

۷۰درصد هس سی درصدش دست خداس،

اولش شوهرم شاکی شد گف ک حتما برو ب دکتر الکی بگو میخوایم سقطش کنیم بچه رو چون ما دختر نمیخوایم ما اومدیم ک پسردار بشیم

البته اینارو الکی میگف

منم ب دکتر گفتم ولی سقط و اینارو نگفتم گفتم دکتر پس چرا دختر شدو پسر نشد،اونم گف اولا نمیشه ب غربالگری هفته دوازده هفته اعتماد کرد ثانیا ما ب شما ۱۰۰درصد نمیگیم ک حتما پسر میشه

شوهرم هم خودش میگه ک تا خدا نخواد هیچ برگی از درختی نمیفته

ولی بعضی وقتا میگه ک چرا من هرکی رو دیدم رفته نتیجه دیده پس،چرا ما نتیجه ندیدیم اون همه هم‌پول خرج کردیم

شوهر من ناشکری نمیکنه اصلا بخدا

میگه ک دخترو بیشتر دوس دارع ولی چون زحمت کشیده بودیمو پول خرج گرده بودیم وقتی بهمون احتمال دختر دادن کلا شوکه شدیم

رفتی پیش دکتر تعیین جنسیتش بگیش اینهمه خرج کردیمو امپول و اینا زدیم حالا میگن دختره؟ خوبه شوهرت چیز ...

یه هفته ی دیگه ۱۶هفتم تموم میشه و میرم برای تشخیص جنسیت

تا ببینم چی میشه و خدا چی میخواد

میدونی دکترا همشون اولش میگن ک اینایی ک ما میگیم و میکنین صد درصد نیس ۷۰درصد هس سی درصدش دست خداس، ...

یدت میمونه رفتی واسه تعیین جنسیت بیای اینجا و به منم بگی ک چی بود بچت؟

مرسی یادت نره💝

یدت میمونه رفتی واسه تعیین جنسیت بیای اینجا و به منم بگی ک چی بود بچت؟ مرسی یادت نره💝

سلام گلم گفته بودی جنسیت کوچولوم هرچی شد بیام بگم

رفتم انومالی دختر بود یعنی رژیم اینا کلا الکی هست و اون بالایی هرچی بخواد میده