2777
2789

باور کنید خدا شاهده فقط هم پول اجاره و قرعه کشی و شارژ ساختمون  و دوا دکتر دادم فقط برام خودم دوتا دلستر با یک ساندویچ خریدم که به عنوان شام و ناهار بخورم نمیدونم چی بخرم که تا سر ماه بتونم بخورم و گشنه نمونم واقعا دلم برای وقتی که هفت سالم بود تنگ شده با ده هزار تومن مادرم کل جنس های مغازه رو می‌خرید یه زمانی با خودم میگفتم خدایا اگه ده میلیون داشتم چی میشد یه خونه میخریدم 

واقعا با این گرونی آینده ما چی میخواد بشه البته آدم های گرون فروش و بی وجدان هم بی تقصیر نیستند 

همین سنگ کلیم اگه به حرف اون دکتر که دنبال پول بود گوش میکردم و سنگ شکن میکردم نصف نصفشم از بین نمی‌رفت چون همکارم کرده بود گفت واقعا سه میلیون و پونصد دادم سنگ شکن کردم هیچ تاثیری نداشت 

اما من دوسال پیش خداروشکر اون دارو گیاهی گرفتم خوردم و سنگ سیزده میلی متری رو دفع کردم و آزمایش هم دادم کلیم هم سالم بود و الان یه سنگ چهار میلی متری دارم که اونم با این دارو دفع میکنم 

واقعا زندگی تو ایران افسرده کنندست نمیدونم چرا می‌خوایم سر هم کلاه بذاریم و فقط فکر منفعت خودمونیم و خدا آدم رو محتاج هیچ بنی و بشری نکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتش چندبود چجوری استفاده کردب

قیمتش دوسال پیش صد تومن بوده الان شده دویست و پنجاه اما دیج کالا صد و بیست و دو تومن میفروشع و من اون زمان یک ساعت قبل خوردن غذا میخوردم اما روش نوشته بعد خوردن غذا