2777
2789
عنوان

سامانه ساهت و مشکل ارتباط با سرور

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 33 پست
@sofi71     درخواست دوستیون رو دیدم اما تو درخواستها چیزی نیومده بود برام  ...

سلام چون درخواست من رو قبول نکردین فقط دیدین من راجع به سرطان سوال دارم

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چون درخواست من رو قبول نکردین فقط دیدین من راجع به سرطان سوال دارم

تو قسمت اعلانات درخواست دوستیتون رو دیدم گه گفته شما درخواست دوستی دادید ولی قسمت ردیا پذیرش برام نیومد که قبول کنم 

بفرمایید بتونم جواب بدم خوشحال میشم 

۱۴۰۲  قسمت ویرایشش درست شد تونستیم درست کنیم

اخه ازطرف مدرسه هم یک متن برای بچه ها فرستادن که توش نکاتی درمورد سامانه ساهت بود وچندتابندداشت یکیش هم نوشته بود سال تحصیل ۴۰۱_۴۰۲ رو میزنه ۴۰۱ و...

که چندتاازکاربرای اینجاهم دقیقا هون متن رومدرسه براشون فرستاده بود واونها هم اینجا گذاشتن دفیقا همون متن

اخه ازطرف مدرسه هم یک متن برای بچه ها فرستادن که توش نکاتی درمورد سامانه ساهت بود وچندتابندداشت یکیش ...

برای من همچین چیزی اومد که سال فارغ التحصیلی کد ملی و شماره تلفن رو باید وارد میکردم 

https://s8.uupload.ir/files/

۲۰۲۳۰۸۱۰_۲۳۴۳۰۸_q1ra.jpg

بله  من ۵۰ بار سر زدم هر بار گفتن ایراد سایت برطرف شده رفتم

واای خدالعنتشون کنه پس اون متنی که مدرسه فرستاده بود چی بود پس

قشنگ یکی ازبندهاش همین بود که سال فارغ اتحصیلی رو میزنه ۴۰۱

واای خدالعنتشون کنه پس اون متنی که مدرسه فرستاده بود چی بود پس قشنگ یکی ازبندهاش همین بود که سال فا ...

نگران نباشید حتما مدرسه یه چیزمیدونسته که گفته 

انگار بعضی مدرسه ها خودشون یه سری مشکلات و نقایص رو برطرف کردن شاید مدرسه شما از اون دسته بوده