2777
2789
عنوان

لطفا بیاین 🙏علایم رفلاکس و تشنج نوزاد 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 9380 بازدید | 33 پست
بچتون با تب تشنج کرد؟

نه بچم خوب بود هیچیش نبود 

تشنج بدون تب

دکترا عکس و اسکن و ام ار ای همه چی گرفتن، مشکلی نداشت الحمدلله، گفتن ارثیه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشنج خیلی بده، خیلی عوارض بدی داره رو بچه  از همه چی عقب میمونه 😞بنظرم یه نسخه ببرش پیش متخصص ...

الهی بمیرم واسه اون دلت عزیزم😢الهی که بحق این ماه عزیز خدا بلا رو ازش دور کنه... اگر ناراحت نمیشی میشه بگی موقع تشنج چجوری بود علایمش

تشنج خیلی بده، خیلی عوارض بدی داره رو بچه  از همه چی عقب میمونه 😞بنظرم یه نسخه ببرش پیش متخصص ...

انشالله ب حق این ماه و روزای عزیز و سنگین هرچه زودتر راه بیفته و همیشه تنش سلامت باشه ❤

اگه نوزاد تشنج خفیف کنه، میتونه به صورت یک لحظه منقبض کردن همه یا بخشی از بدن باشه. 

من یک تاپیک در مورد تشنج نوزادان گذاشتم. یک لینک در اون تاپیک هست که میتونید تو اپارات فیلم تشنج خفیف نوزادان رو ببینید. 

اون فیلم رو ببینید. ببینید دختر شما هم همین جوری شده؟ (البته امیدوارم دخترتون مشکلی نداشته باشه.) 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

نه بچم خوب بود هیچیش نبود  تشنج بدون تب دکترا عکس و اسکن و ام ار ای همه چی گرفتن، مشکلی نداشت ...

بچه های منم تشنج کردن دخترم یک بار یک سال ونیمش که بود  با تب واکسن یک بارم یک سال بعدش با تب سرماخوردگی تب شدیدیم نبود پسرم تا نه سالگیش هیچ مشکلی نداشت نه سالگی با تب تشنج کردبچه های منم گفتن ارثیه. خدارو صدهزار مرتبه شکر بعدش مشکلی نداشتن بچه هام، ازشون نوار مغز گرفتن مشکلی نبود  حالا تا سرما میخورن تب میکنن قلبم به شدت درد میگیره استرس شدید میگیرم 

عزیز چه رفلکس باشه چه خدا نکرده تشنج حتما ببرش دکترسرخود یا به تجربه چندتا مادر که قابل تجویز برا بچ ...

آخه دکترا هم یه موقع هایی تشخیص اشتباه میدن... یه خانومی زده بود بچم این علائم رو داشت کلی بردیم دکتر مغز و اعصاب کلی به بچه داروی تشنج دادن بعد از چند وقت فهمیدن اصلا تشنج نبوده رفلاکس داشته بچه... خب این داروها عوارض داره... آدم میمونه چیکار کنه بخدا

آخه دکترا هم یه موقع هایی تشخیص اشتباه میدن... یه خانومی زده بود بچم این علائم رو داشت کلی بردیم دکت ...

عزیز دکتر خوب که تشخیصشون عالی باشه کم نیس

من شیرازم بچه ام بدخوابی میکرد رفتم یه دکتر به محضی معاینه کرد گفت رفلکس داره با دارو خوب شد درصورتی بقیه دکترا میگفتن طبیعیه

الهی بمیرم واسه اون دلت عزیزم😢الهی که بحق این ماه عزیز خدا بلا رو ازش دور کنه... اگر ناراحت نمیشی م ...

خدانکنه گلم🌹

انشالله، امروز بردمش شیرخوارگان از شیش ماهه امام حسین خواستم مراقب پسرم باشه💔

دست و پاش خشک میشد، خیره میشد یه جا

چهار دفعه تشنج کرد، دفعه سوم و چهارم دیگه لباش میلرزید و صورتشم کبود میشد😞

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
انشالله ب حق این ماه و روزای عزیز و سنگین هرچه زودتر راه بیفته و همیشه تنش سلامت باشه ❤

انشالله عزیز دلم 

مرسی از دعای قشنگت