2789
عنوان

دندان قروچه

443 بازدید | 14 پست

سلام کسی هست که بچه ش دندان قروچه داشته باشه پسرم ۶سالشه شبها تو خواب دندون قروچه میکنه انقدرکه صداشو میشنوم. خیلی نگرانم🥺. ۸تاازدندونای شیریشم تو عمل روکش کرده بخاطر پوسیدگی شدید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله دختر من. نه استرسی داره نه اذیت میشه. صبح تاشب بازی میکنه و میخنده. شب تاصبح دندون قروچه😕میگن ا ...

من سرچ کردم نوشته بود خیلی عوارض بدی داره به مفصل فکی گیجگاهی آسیب میزنه که دیگه نمیشه درستش کرد

من سرچ کردم نوشته بود خیلی عوارض بدی داره به مفصل فکی گیجگاهی آسیب میزنه که دیگه نمیشه درستش کرد

روش درمانش رو پیدا کردید؟ اگه دکتر بردید ممنون میشم به من هم بگید دکتر چی گفت

روش درمانش رو پیدا کردید؟ اگه دکتر بردید ممنون میشم به من هم بگید دکتر چی گفت

آخرین باری که بردم گفت باید نایت گارد استفاده کنه. قرار شد ماه بعد ببرمش نمیدونم میتونه با نایت گارد بخوابه یا نه آخه برای بچه ها سخته

بله دختر من. نه استرسی داره نه اذیت میشه. صبح تاشب بازی میکنه و میخنده. شب تاصبح دندون قروچه😕میگن ا ...

گوشی بازی نمیکنه؟ 

بمن گفت از ۸ شب به بعد گوشی بازی نکنه پای سیستم نشینه

آخرین باری که بردم گفت باید نایت گارد استفاده کنه. قرار شد ماه بعد ببرمش نمیدونم میتونه با نایت گارد ...

دکتر علتش رو نگفت؟ چند سالشه فرزندتون؟ اگه سنی هست که درک کنه براش توضیح بدید به نفع خودشه استفاده کنه. 

دکتر علتش رو نگفت؟ چند سالشه فرزندتون؟ اگه سنی هست که درک کنه براش توضیح بدید به نفع خودشه استفاده ک ...

گفت استرس و اضطراب. یه آزمایش هم نوشت مربوط به انگل بود که انجام داد خداروشکر نداشت. دیگه اگه اینانباشه آخرین راه حل همون نایت گارده