2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم بهم میخوره

1455 بازدید | 70 پست

خسته شدم دیگه نمیتونم باهاش زندگی کنم.الان چند روز بهش میگم بریم برای بچه ها لباس بخریم اما گوش نمیده پسرم که لباس پسرخاله هاش رو میپوشه واسه دخترم هم به چند نفر گفتم لباس ها کوچیک شدن بدن اما ندادن آخه وضع شوهرم خوبه نمیخواد واسه ما هزینه کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا بچه دارم وگرنه طلاق میگرفتم.بخدا اگه یه خونه واسم رهن کنه دسته بچه هام رو میگیرم میرم.همه فکر میکنن نکنم توی روغنه اصلا باورتون نمیشه با این شرایط زندگی میکنم

یک ماهه پیش بعد ۱۳سال رفتم چادر گرفتم آنقدر منت کرد پشیمون شدم از خرید چادر.اگه بیاد ببینه کولر روشن ...

بزار اینقد غر برنه عادت کنه چادر هم میخریدی نخری بدتر خیس میسه. تو هم غر برن که چرا خرج نمیکنه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

برو  سر کار      

بچه ام زیر یکسال هست اما بازم دو روز در هفته میرم آموزشگاه ماهی ۱تومن میدن چون اصلا هیچ پولی نمیده اصلا معلوم نیست این ۱تومن چی میشه