2777
2789
عنوان

با وابستگی چیکار کنم

89 بازدید | 10 پست

ما اصلا نمیتونیم باهم بسازیم اصلااااا‌ اون همش بهانه میاره تو همه چی منو‌ مقصر میکنه نمیتونیم همو بفهمیم غرورمو خورد شده اما نمیدونم چجوری باید برم میشه کمکم کنید چجوری باید چیکار کنم با این همه خاطره و نبودم‌ براش مهم نیست 

این نفس بی تو بعید است که تکرار شود:)مادرم♡

بااجازه ی اسی

چله سوره واقعه در روبیکا جهت افزایش رزق و روزی

https://rubika.ir/joing/EGJCFDJI0XEVQVVUQDFZMSYQPVMTCEQX

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین وابستگی بعد کات روزای اول اذیت کنندس

سعی کن تو روزای اول سرخودتو گرم کنی و حتی کلاس بری 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

الان همه میان بالا منبر و شروع میکنن به حرفای انگیزشی و نمیدونم مهم نباشه و یادت میره و فقط خودتو بچسبو این حرفای کلیشه ای که وقتی خودشون تو این شرایط نیستن فقط گفتن داره ...ولی بعنوان کسی که میفهمه دردتو بهت میگم دوران سوگ رو باااید طی کنی و اصلا نمیخواد خودتو محردم کنی از گریه و ناراحتی و غصه خوردن و این داستانا ..‌.روالش باید طی بشه تا بتونی باهاش راحت تر کنار بیای

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏

ببین اگه میخوای کات کنی

بعد کات یه دوره و مدتی واسه خودت در نظر بگیر و هر جور که راحتی واسش عزاداری کن... مثلا اگه گریه ارومت میکنه گریه کن یا اگه درد و دل کردن ارومت میکنه با بقیه حرف بزن تا اروم شی...یا مثلا گریه و زاری کنی‌..

و بعد اون مدت دوباره مثل قبل زندگی کن...

هیچوقت هیچوقت تو مجازی چک‌ش نکن...

بیشتر با دوستات و خانوادت وقت بگذرون

کارای جدید انجام بده..

کلاسای جدید برو...

خودتو سرگرم کن..

بیشتر از قبل خوش‌ بگذرون...

سعی کن بعد کات خیال‌پردازی نکنی که کاش اینجوری میشد یا هر چیز دیگه...

اولای کات خیلی بهش فکر میکنی 

و بیشتر درباره ویژگی‌های خوبش بهش فکر میکنی و بدی‌هاشو نادیده میگیری

اما بعد یه مدت از دیدگاه منطق بهش نگاه میکنی...

این وقتا پرش فکری بزن

و واقعا به کاری که در اون لحظه داری انجام میدی فکر کن

روزای اول دو ساله؟ من دوساله دارم عذاب میکشم 

بهتره بری پیش روانکاو عزیزم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
ن ن اوکی میشم دو سال دیگ شاید🙂😂😂

امیدت ستودنیه