2777
2789

مامانم هر سال عاشورا درست میکنه برای کی میخوای فردا بپرسم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا فردا میخوام  امشب باید بزارم تو آب برنج و

ای خدا مامانم خوابه الان💔منم ک الان بیدارم تا ظهر خوابم حتما 🥺ببخشید.... 

میشه یاد منم باشی امسال قبول بشم فرهنگیان 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
خلال بادومت رو تو گلاب فردا بخیسون  کره هم حین پخت اضافه کن ک آب نندازه بعد سرد شدن  کام ...

اا من دستوری ک تو یوتیوب دیدم همون اول شکر و ریخت 

فوت و فن و طرز تهیه کاملش و بی زحمت برام بنویسسس

چشم عزیزم حتما  ممنون ک وقت گذاشتی  انشالله قبول بشی

الهی امین نذر تو هم قبول ان شالله خدای منان حاجتتو میده

ببین من اصلا وارد نیستم تو نوع برن 🤣 فقط میدونم برنجش ریز ریزه

فک کنم میگی خرد شده 

اگر شکسته و خرد شده میشه نیم دونه 

من برنج کامل رو ک شب میخیسونم فردا ظهرش با دست بهم میمالم خرد خرد میشه شما یه قدم جلویی 

منم چند ساله میپزم 4 کیلو برنج ولی دقیق یادم نیست هرسال میان کمکم 

ولی شما 3 ل برنج 3 ل شکر بهش کن 

آبت ک جوش اومد برنجو بریز له شد شکر بریز شکر ک آب شد قشنگ پخت عرق هل اگر پودر هل هم داشتی یه کم بزن و گلاب یه کم  بریز چون آخرشم خلال با گلاب میزنی روغن کره بریز زعفرون با یخ بذار زودتر رنگ بده اضافه کن دقیقه آخر ک میخوای خاموش کنی خلال بادوم ک خیسوندی با گلاب اضافه کن یه قل زد خاموش کن 

برا ظهورش صلوات