2777
2789

مامانم هر سال عاشورا درست میکنه برای کی میخوای فردا بپرسم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا فردا میخوام  امشب باید بزارم تو آب برنج و

ای خدا مامانم خوابه الان💔منم ک الان بیدارم تا ظهر خوابم حتما 🥺ببخشید.... 

میشه یاد منم باشی امسال قبول بشم فرهنگیان 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
خلال بادومت رو تو گلاب فردا بخیسون  کره هم حین پخت اضافه کن ک آب نندازه بعد سرد شدن  کام ...

اا من دستوری ک تو یوتیوب دیدم همون اول شکر و ریخت 

فوت و فن و طرز تهیه کاملش و بی زحمت برام بنویسسس

چشم عزیزم حتما  ممنون ک وقت گذاشتی  انشالله قبول بشی

الهی امین نذر تو هم قبول ان شالله خدای منان حاجتتو میده

ببین من اصلا وارد نیستم تو نوع برن 🤣 فقط میدونم برنجش ریز ریزه

فک کنم میگی خرد شده 

اگر شکسته و خرد شده میشه نیم دونه 

من برنج کامل رو ک شب میخیسونم فردا ظهرش با دست بهم میمالم خرد خرد میشه شما یه قدم جلویی 

منم چند ساله میپزم 4 کیلو برنج ولی دقیق یادم نیست هرسال میان کمکم 

ولی شما 3 ل برنج 3 ل شکر بهش کن 

آبت ک جوش اومد برنجو بریز له شد شکر بریز شکر ک آب شد قشنگ پخت عرق هل اگر پودر هل هم داشتی یه کم بزن و گلاب یه کم  بریز چون آخرشم خلال با گلاب میزنی روغن کره بریز زعفرون با یخ بذار زودتر رنگ بده اضافه کن دقیقه آخر ک میخوای خاموش کنی خلال بادوم ک خیسوندی با گلاب اضافه کن یه قل زد خاموش کن 

برا ظهورش صلوات