2777
2789
عنوان

فروغ فرخزاد و سهراب سپهری

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 26 پست
ایکاش بخونین و بفهمین که فروغ با ی مرد متاهل زندگی میکرد . 

زندگی شخصیش چه ربطی به هنر زیباش داشت چرا بعد از این همه سال از یه شنیده قضاوتش میکنی؟؟؟ خدا ستارالعیوبه 

من مذهبی نیستم ولی شنیدم حضرت علی گفته اگر گناهی از کسی دیدی بازگو نکن شما چطور گناه کسی روندیده بازگو میکنی؟؟؟

اینکه نمیدونیم کجا میریم از آدما و چیزایی که دوست داریم جدا میشیم غصه نداره؟ اینکه باید زجر بکشیم تا ...

اگه بفهمیم تو این دنیا هیچ خبر خاصی نیست اروم تر و بهتر زندگی می کنیم

مثل کبریت کشیدن در باد                                                             زندگی دشوار است...                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه میدونستن. با ابراهیم گلستان زندگی میکرد. متاهل بود و دو بچه داشت. اونوقت تو شعراش از ظلم به زنا ...

مرد متاهل چرا بايد با زنى غير زن قانونيش حشر و نشر داشته باشه؟؟؟!!!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

زندگی شخصیش چه ربطی به هنر زیباش داشت چرا بعد از این همه سال از یه شنیده قضاوتش میکنی؟؟؟ خدا ستارالع ...

همه میدونستن. من به گناهش کاری ندارم. به ظلمی که به فخری گلستان کرده کار دارم. اونوقت خودشو مدافع حقوق زنها میگرفت. 

زندگی شخصیش چه ربطی به هنر زیباش داشت چرا بعد از این همه سال از یه شنیده قضاوتش میکنی؟؟؟ خدا ستارالع ...

دقیقا و اینکه گفتن ب حرف شخص توجه کنیم ن ب کسی ک ی حرف و زده ینی کافرم حرف درست بگه حرفش مورد قبوله

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

همه میدونستن. من به گناهش کاری ندارم. به ظلمی که به فخری گلستان کرده کار دارم. اونوقت خودشو مدافع حق ...

ظلمو شوهر فخرى كرده فروغ نبود يه زن ديگه 😉

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

یعنی الان فروغ بی گناه شد؟

شوهره چى؟ بى گناه بود؟

فروغ و صادق هدایت چند نسل جلوتر از بقیه بودن 

کاربر قدیمی آقا هستم از سال ۹۵ لطفا تاپیک های جنسیتی و سیاسی نزنید من نمیتونم سکوت کنم باز میترکم 😂🤦🫤         ‏از امیدِ جَنَّت و بیمِ جَهَنَّم فارغیم
بیگناه نبوده. کی گفته بی گناه بوده. حرف سر اسطوره سازی از فروغه. زنی که ادعای فمنیسم داره این حداقل ...

اینجا بحث شعراشه نه زندگی شخصیش