2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده ی همراه نداشته باشی بااینکه من متاهلم و کلی بایدازفرصتم استفاده کنم اماهمیشه تنهام همممممیی ...

☹️درکت میکنم مجردم ولی من زبادی تنهام اینقدر غرق شدم تو تنهایی حد نداره 

☹️درکت میکنم مجردم ولی من زبادی تنهام اینقدر غرق شدم تو تنهایی حد نداره  

تومجردی من متاهلم شوهرمم پایه نیست پارک جای خونم هست میرم اونجام تنهام.دوستامو بخاطرشوهرم قطع ارتباط کردم هیچکس نیست خواهر و برادر ندارم 

خیلی پولدارم😅
خانواده ام هستن ولی پایه هیچی نیستن مسافرت و بیرون رفتن نداریم 

خب

تنها راهت اینه ک خودتو بزنی کوچه علی چپ

اینجا ایرانه عزیزم

ما باید خودمون برای زندگی کردن و زندع موندن بهانه پیدا کنیم

دوستی اکیپی رفیقی نداری باهاشون وقت بگذرونی

خیلی سخته چند سالته بچه داری ؟شوهرت درون گراس ؟

نه بچه ندارم متولد۷۸اوج جوونیم ولذت اززندگیم

نه درو گرانیس بادوستاش درحال بگو و بخنده میادخونه شام قلیون وبغل میکنه تلویزیونو میخوابه اون میادمیره توی تلویزیون منم گوشیم و اینجا

خیلی پولدارم😅
خب تنها راهت اینه ک خودتو بزنی کوچه علی چپ اینجا ایرانه عزیزم ما باید خودمون برای زندگی کردن و زن ...

نه عزیزم دوستام همه دورن البته اینقدر از دوستای دخترم خوردم اعتماد ندارم دیکه صمیمی شم با دهتر پسرام که دنبال رابطه ن

خب تنها راهت اینه ک خودتو بزنی کوچه علی چپ اینجا ایرانه عزیزم ما باید خودمون برای زندگی کردن و زن ...

منم اومدم این کارو کردم چون خیلی خسته شدم ولی تنهایی ی جایی احساس میشه نیاز انسانه 

خیلی پولدارم😅