2777
2789

واضح و مبرهن ازش بخوایید اگه حسی به شما داره از طریق خانواده اقدام کنه، بعد از گفتن این جمله در کسری از ثانیه ذات واقعیشون مبرهن و آشکار میشه براتون

دنیا و حال خوب و خوشش عاید شما/مارا برای شعر و غزل آفریده اند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در عین اینکه پر انرژی و شاد باش و برا خودت وقت بزار و کلا زیاد دنبالش نباش
پسرا رو باید سگ محل کنی تا جذبت بشن :/

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

واقعا نمیشه از راه دور دلشو بدست آورد

حتی اگر بیاری هم بی فایدس

باید ببینیش

بعد تصمیم بگیری ک میخواییش یا ن

و بعد مخشو بزنی

از راه دو رو تو چت صرفا برا سرگرمی خوبه

همونی که دلش پیش تو گیره
واضح و مبرهن ازش بخوایید اگه حسی به شما داره از طریق خانواده اقدام کنه، بعد از گفتن این جمله در کسری ...

خب نگفته که حس داره یا نه 

منم نگفتم به اون فقط مثل دوتا دوست معمولی ایم

در عین اینکه پر انرژی و شاد باش و برا خودت وقت بزار و کلا زیاد دنبالش نباش پسرا رو باید سگ محل کنی ...

من کردم برعکس شد 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

واقعا نمیشه از راه دور دلشو بدست آورد حتی اگر بیاری هم بی فایدس باید ببینیش بعد تصمیم بگیری ک میخ ...

از نزدیک دیدیم همو اما در حد پنج دقیقه حرف زدیم 

در آینده بیشتر میبینیم همو

بچه ها من با یکی چت میکردیم البته رابطه عاشقانه نبودا عادی بعد پسره خودش یهو یه جورایی ابراز علاقه کرد

خیلی حواسش بهم بود اینم بگم آشناست 

بعد بهش گفتم گوشیم مشکل داره ممکنه خاموش بشه 

گفت باشه ولی حتما بهم پیام بده نگرانت نباشم مراقب خودتم باشیا

بعد من یک هفته ای میشه گوشی ندارم 

دو سه روز دیگه میگیرم حالا به نظر شما من بهش پیام بدم با پیج جدیدم یا نه ولش کنم یه وقت نگه دختره بیکاره یا وله 

؟🥲

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
من کردم برعکس شد 

پس خیلی مغرور بوده
ادمی هم ک نتونه غرورشو واسه کسی ک دوسش داره کنار بزاره به درد نمیخوره

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼