الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ایک دوره زمونه از هنر بیشتر میشه پول درآورد الکی وقت خودتو برای کنکور و دانشگاه هدر نده به جاش یه زبان یاد بگیر بیشتر به دردت میخوره. این همه درس خوندمو دانشگاه و اینا یه مدت هم سرکار رفتم ولی اشتباه کردم دنبال هنر رفته بودم بهتر بود
خب منم گزاشتم دیگه واسه همین پشیمونم تو نکن برو دنبال یه هنری که بشه ازش پول درآورد من رفتم خیاطی یاد گرفتم و طراحی روز پارچه. یه مدتی شاغل بودم فقط اعصاب خودمو داغون کردم از بس تو محیط کاری مدیر تحت فشار میزاره آدمو یا بقیه کارمندها باهات سرشاخ میشن. حداقل تو کارهای هتری خودت صاحبکار خودتی
سیاست نداره بندهخدا مادرشوهر من خیلی زرنگه اصلا جلوی من خودشو دختراش راجع به مسائل روزمره و زندگیشون چیزی نمیگن حتی اگه یه ماه خونهشون باشم. خیلی دهنشون سفته