2777
2789
عنوان

کی ازمون شرکت نفت قبول شده؟

770 بازدید | 18 پست

عصبیم از اینکه الکی از این ازمونا کلی پول در میارن بعد هیچی ب هیچی .. نمیدونم واقعا قبولی دارع یا نه راسته ک‌میگن از قبل تعیین شدن؟:/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مطالعه داشتی؟ من سرجلسه نشستم مثل چی پشیمون شدم که چرا نخوندم اگر یه کوچولو تلاش میکردم مطمعنم ...

من همسرم بوده ک کلی عمومیاشو خوب زده بود تخصصیاشم بد نبوده فقط نمرش ب حد نصاب نرسیده😞

من همسرم بوده ک کلی عمومیاشو خوب زده بود تخصصیاشم بد نبوده فقط نمرش ب حد نصاب نرسیده😞

من بدون هیچ مطالعه ای رفتم،حد نصاب ۳۵ بود

من ۱۵ شدم،

این آزمونها یکم تلاش کنی قبولی

راست نیست

آزمون های شرکت مس و نفت اول پارتی بازی هست بعد کسانی که آزمون رو خوب دادن 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
آزمون های شرکت مس و نفت اول پارتی بازی هست بعد کسانی که آزمون رو خوب دادن 

ماهم کلی اشنا داشتیم ک همینطوری رفتن .. بعد داشتیم کساییکه قبول شدن ولی ی سختگیریای بیخودی گرفتن توی مصاحبه و پذیرششون ک کلا رد شدن چون کسای دیگه پارتی داشتن

ماهم کلی اشنا داشتیم ک همینطوری رفتن .. بعد داشتیم کساییکه قبول شدن ولی ی سختگیریای بیخودی گرفتن توی ...

بله همین طور هست پدر من رئیس یکی از بخش های مس هست اینطور گفت پسر دایی هام هم بدون آزمون اومدن سرکار قبل از آزمون به بابای من گفتن کسی رو نمی خواید معرفی کنید برای استخدام و .... بدون آزمون 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
دقیقا تو مصاحبه باید پارتی و آشنا باشه اونجا راحت رد میکنن

این هست بعضی ها هم بدون آزمون راحت می تونن برن سرکار

برادرم دوتا آزمون مختلف با نمره ی بالا قبول شد 

اولی رو مصاحبه ردش کردن با اینکه نخبه س

دومی دیگه رفتیم دنبال پارتی و بخاطر اینکه فوتبالیسته مصاحبه قبولش کردن که بره تو تیم فوتبال شرکت

قبلا آره الان بدون آزمون خیلی کم شده،البته ما آشناشو نداریم شاید هنوزم باشه

من پسر دایی هام بدون آزمون رفتن سرکار 

پسر عموهام هم همین طور 

یکی از دوستای بابام هم همینطور 

شما خبر ندارید 

پارتی همشون هم‌بابام بود 🤦‍♀️