2777
2789

سلام،دوستان عزیزم

داخل کانال تلگرام به طور کامل توضیح داده ام

هر روز مطالب مفیدی رو قرار میدم 

دوست داشتین عضو بشین❤️

لینک کانالمون در تلگرام:

https://t.me/goodfeeling0123

الگو های چاقی رو گفتم علت هرکدوم رو توضیح دادم

راجب مصرف دمنوش ها و عرقیجات

چه چیز هایی قبل و بعد بارداری خوب هست

راجب خواص مواد و زمان مصرف

برای تیروئید و گوارش و....

مطالب جدیدی قرار دادم،برای افرادی که کمبود آهن دارند توضیح می‌دهم

یکی از دوستان پرسیدن در ایتا یا روبیکا کانال نداریم

به دلیل درخواست زیاد شما عزیزان،امروز یک کانال در روبیکا تشکیل دادم دوست داشتین عضو شین

انشاالله مطالب مفید و آموزنده رو قرار میدم

لیک کانالمون در روبیکا:

@goodfeeling0123

برای سلامتی و زندگی شاداب تر❤️❤️

چند مطلب برای خانومای باردار آوردم شاید براتون مفید باشه

ماههای_بارداری

1. یک ماه تمام/ 30 روز: 4 هفته و 2 روز

2.دو ماه تمام/60 روز : 8 هفته و 4 روز

3. سه ماه تمام / 90 روز  : 12 هفته و 6 روز

4. چهار ماه تمام / 120 روز   : 17 هفته و 1 روز

5. پنج ماه تمام / 150 روز : 21 هفته و 3 روز

6.شش ماه تموم / 180 روز :  25 هفته و 5 روز

7. هفت ماه تموم / 210 روز: 30 هفته

8. هشت ماه تموم / 240 روز : 34 هفته و 2 روز

9. نه ماه تموم / 270 روز: 38 هفته و 4 روز

چون بارداری 9 ماه و 10 روزه : یعنی 38 هفته و 4 روز + 10 روز = 40 هفته تمام .

برای زایمان طبیعی :معمولا از 38 هفته منتظر درد های زایمان طبیعی هستیم.

برای سزارین : معمولا اجازه میدن 38 هفته پر بشه وداخل هفته 39 وقت سزارین میدن (مثلا 38 هفته و 1 روز...2 روز ....3روز ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من الان تو بیست هفتم و اصلا بچمو حس نمیکنم ن تکون میخوره ن لگدو نبضو هیچی دکتر بهم گفته بود چون بارداری اولی نوزده بیست هفته حسش میکنی دیگه ولی بیس هفتمم تمومه دیگه و حسش نمیکنم هنوز چرا؟ و اینکه من خیلی شبا خوابم میره بیدار میشم تا رو شکم خوابیدم یعنی نصف شکمم رو زمینه بعد باز ب پهلو میخوابم ولی خب تو خواب حواسم نیستو گاهی اون حالت میشم خیلی نگرانم ممکنه اتفاقی برای بچه بیفته؟ 

سوالی دارین بپرسید❤️

تازه ۳۷ هفتم شده میدونم دیر شده برا زردی نوزاد کاسنی روزی چقد بخورم؟سزارینی هستم.

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!

اینم بگم ک تو 18 هفته انومالی دادم و همه چیش نرمال بود و افزایش وزنمم خوبه و اضافه وزنم ندارم شکمم قبلا  صاف صاف بودو الان خیلی بزرگ نشده و ویتامین امم مرتب میخورم ازمایشامم همه خوبه و حتی کمبود یه ویتامین ندارم تو ازمایشم همه نرمال فشارمم خوبه یعنی کلا تا الان خدا رو شکر همه چیم نرمال بوده

سلام من الان تو بیست هفتم و اصلا بچمو حس نمیکنم ن تکون میخوره ن لگدو نبضو هیچی دکتر بهم گفته بود چون ...

سلام عزیزم،نه نگران نباش،اول از همه مشکلی باشه دکترتون میگه

زمانی که بهتون دکتر داده برید تا معاینتون کنه

برای خوابتون هم بهتره به نحوه درست بخوابید

ولی موردی نداره هردفعه که بیدار شدین درستش کنید

برای شکمتون هم احتمالا ارثی هستش،از مادرتون بپرسید

تغذیتون خیلی مهمه چیزهای مفید بخورین

تازه ۳۷ هفتم شده میدونم دیر شده برا زردی نوزاد کاسنی روزی چقد بخورم؟سزارینی هستم.

اول بگین تو خانوادتون فرزندی بوده زردی داشته باشه

گروه خونیتون و همسرتون هم اگه میشه بگید

اینم بگم ک تو 18 هفته انومالی دادم و همه چیش نرمال بود و افزایش وزنمم خوبه و اضافه وزنم ندارم شکمم ق ...

عریزم نگران نباش،زیر نظر دکتر باش جای نگرانی نیست

استرس بدترین چیز هست برای بچتون سعی کنید آروم باشین

اول بگین تو خانوادتون فرزندی بوده زردی داشته باشه گروه خونیتون و همسرتون هم اگه میشه بگید

ببینید اگه کودکی زردی داشته باشه بهتره در حموم با عرق کاسنی و ترنجبین انجام بدین

یعنی به کودک عرقیجات ندین

من از اول بارداری و حتی قبل بارداریم هم خودم هم همسرم تصمیم داشتیم سزارین کنم با دکترمم مشورت کردمو گفتن اگه بخاین تو بیمارستان خصوصی سزارینتون میکنم با هزینشم مشکل نداریم همسرمم اصرار ب سز دارن خودمم از طرفی از درد طبیعی میترسم از طرفی اینقد میگن بعد سزارین کمر درد میگیره ادم دوریه نقاهتش زیاده و شکم آب نمیشه و بزرگ میمونه و این منو خیلی دو دل کرده الان بنظر شما اگه شرایط زایمان طبیعی نداشته باشمو مجبور ب سز باشم ک هیچی ولی اگه شرایطش داشته باشم سز بهتره یا طبیعی و چرا، با توجه ب اینکه سنم بالا نیست قد بلندم و اضافه وزن و سابقه عمل و بیماریه خاصیم ندارم

ببینید اگه کودکی زردی داشته باشه بهتره در حموم با عرق کاسنی و ترنجبین انجام بدین یعنی به کودک عرقیج ...

این درمان خانگی هست

ولی اگه کودکی زردی داره باید حتما زیر نظر پزشک باشه