من که خدم شانس ندارم هرچی علاف و بیکاره گیر من میوفتاد آخرشم همشون میگفتن باهم میسازیمش و جور میشه و اینااا 😑
از قدیم گفتن پیشونی منو کجا میشونی؟
زندگی یک پارادوکس است، برای التیام باید صدمه ببینی، برای دوست داشتن باید شکسته شوی و برای آرامش باید هرج و مرج روبرو شوی. هرگز از هیچ تجربه ای در زندگی خود پشیمان نشوید، زیرا همیشه قرار است تعادل را برای شما به ارمغان بیاورد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
هیچکدوم به خونه و اینکه خودم حرف بزنم باهاشون نرسیده یعنی نذاشتم برسه مخالفت کردم وگرنه مامانم اینا تقریبا موافق بودن
یکی هم مامانش مثلا غیرمستقیم اومده بود منو ببینه که از اتاق نرفتم بیرون
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
زندگی یک پارادوکس است، برای التیام باید صدمه ببینی، برای دوست داشتن باید شکسته شوی و برای آرامش باید هرج و مرج روبرو شوی. هرگز از هیچ تجربه ای در زندگی خود پشیمان نشوید، زیرا همیشه قرار است تعادل را برای شما به ارمغان بیاورد
هیچکدوم به خونه و اینکه خودم حرف بزنم باهاشون نرسیده یعنی نذاشتم برسه مخالفت کردم وگرنه مامانم اینا ...
عی بابا دختر شوهر نکن اول جوونیتو بکن از جونت سیر شدی شوهر کن
خفن ترین خواستگارم البته از لحاظ مالی یکی بود که از این برجای لوکس تو تهران می ساخت خیلی پولدار بودن هر چی بگم کمه دیگه فکر کن خونه خودش چطوری بود و کدوم منطقه تهران قیافه و تیپش هم عالی بود
من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
ی سنتی یکی هم از خارج یکی هم غیر سنتی 😅 مختصر و مفید
عههه خارجرو چرا ول کردییی
عی بابا دختر شوهر نکن اول جوونیتو بکن از جونت سیر شدی شوهر کن
منم شوهر نکردم دیگه
بابا سنم کمه هنوز بچهام آمادگیشو ندارم حداقل سه سال دیگه اونم شاااید
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم