2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد روضه بخونم😢😢😢

242 بازدید | 20 پست

گاهی میگم روضه شش ماهه کربلا حضرت علی اصغر بخونم، گاهی میگم روضه رقیه جانم😢 بعد میگم نه روضه حضرت عباس😭

خیلی دلم میخواد یه مجلس روضه ساده باشه که معنوی تر باشه. حالت مهمونی فامیلی بخودش نگیره

حالا بنظرتون کیا رو دعوت کنم؟ چه کار کنم؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

فامیل دعوت نکن 

همسایه هات بگو بیان 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم چای و مثلا بیسکوییت بده 

اخر کارم یه سیب و هلو مثلا 

یا بستنی لیوانی 

در حد ۱ ساعت

یه زیارت عاشورا و یکم نوحه بخونن

اینقد حس خوبی پیدا میکنی ک نگو

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
فامیل دعوت نکن  همسایه هات بگو بیان

متاسفانه یکی دو تا از همسایه رو فقط میشناسیم😔

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
متاسفانه یکی دو تا از همسایه رو فقط میشناسیم😔

خب نشناسی بهشون بگی میان 

به خود روضه خون هم بگی خودش هر تعداد بخوایی میگه میان همراش

بعدم چای و مثلا بیسکوییت بده  اخر کارم یه سیب و هلو مثلا  یا بستنی لیوانی  در حد ۱ ...

دقیقا اون حال خوش بعدش خیلی خوبه. خونه پدریم خیلی از این مجالس داشتیم❤

خندت نمیگیره؟ اگربار اولت باشه سخته

سخت که اصصصلا نیست عزیزم. صاحب این مجالس خودشون کمک میکنن

دقیقا اون حال خوش بعدش خیلی خوبه. خونه پدریم خیلی از این مجالس داشتیم❤

اره منم خونه مادرم سالی ۱۰ روز میگرفتن 

متاسفانه هال خودم ۶ متر میشتر نیس چقد دلم میخواس خدا ب منم خونه میداد میگرفتم

توخونه بخون برا بچه هات یا خواهر و مامانت .  من دلم میگیره ب شوهرم میگم بخونه . گره ها ومش ...

من مادرم قبلا اول هر ماه، روضه اول ماه میخوند.کلا هم دو سه نفر بودیم. خیییلی خوب بود.الان دیکه نمیخونن نمیدونم چرا

توخونه بخون برا بچه هات یا خواهر و مامانت .  من دلم میگیره ب شوهرم میگم بخونه . گره ها ومش ...

روصه های ساده ی خونگی خیلی پربرکت و مشکل گشان