2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد روضه بخونم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 20 پست
خب نشناسی بهشون بگی میان  به خود روضه خون هم بگی خودش هر تعداد بخوایی میگه میان همراش

راست میگی. یا به همون یکی دونفر همسایه که میشناسم بگم اگه همسایه های دیکه رو میشناسن همراه خودشون بیارن

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
اره منم خونه مادرم سالی ۱۰ روز میگرفتن  متاسفانه هال خودم ۶ متر میشتر نیس چقد دلم میخواس خدا ب ...

ایشالا بحق امام حسین سال بعد تو خونه بزرگ خودت مجلس روضه برگزار میکنی

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راست میگی. یا به همون یکی دونفر همسایه که میشناسم بگم اگه همسایه های دیکه رو میشناسن همراه خودشون بی ...

اره دقیقا

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
ایشالا بحق امام حسین سال بعد تو خونه بزرگ خودت مجلس روضه برگزار میکنی

اخی دلم لرزید 

الهی آمین 

الهی ک هر چه میخوایی امشب حضرت رقیه بهت بدن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
اخی دلم لرزید  الهی آمین  الهی ک هر چه میخوایی امشب حضرت رقیه بهت بدن

ان شاالله عزیزم ممنونم از دعای خیرت😘🙏🌷

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین