2777
2789

چهل روز زیارت عاشورا به نیابت از شهید نوید صفری بخون 

ایشون خودش گفته هرجا باشم خودمو میرسونم 😭

لطفا برای منم دعا کنید به حق علی اصغر دامنم سبز بشه🥺

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

منم میخوام دلم گرفته سه سال منتظرم میشه به منم بگید

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۲۴هزار صلوات به نیت ۱۲۴ هزار پیامبر

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

چهل روز زیارت عاشورا به نیابت از شهید نوید صفری بخون  ایشون خودش گفته هرجا باشم خودمو میرسونم ...

شما حاجت گرفتین ازش؟

ان شالله به حق همین روزهای عزیز مادر بشی هرچه زودتر🌹🙏🏻🥺

میشه صلوات بفرستی برای حاجتم مهربون؟💚 

شما حاجت گرفتین ازش؟ ان شالله به حق همین روزهای عزیز مادر بشی هرچه زودتر🌹🙏🏻🥺

بله عزیزم یه مشکلی داشتم از ایشون کمک خواستم به طور عجیبی حل شد

الانم به نیت نی نی دار شدن از اول محرم شروع کردم

خودش گفته میام حاجت روا میکنم اگه به هر دلیل و حکمتی به خواستتون نرسید اون دنیا جبران میکنم حتمن😭

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

عزیزم الهی به حق همین روزهای عزیز حاجت بگیری منم دعا کن🥺

برات از ته دل از بانوی عالم فاطکه زهرا خواستم حاجتتو بدت

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
بله عزیزم یه مشکلی داشتم از ایشون کمک خواستم به طور عجیبی حل شد الانم به نیت نی نی دار شدن از اول م ...

خوش ب سعادتت ان شالله دامنت سبز بشه توروخداا منم دعا کن اسمم مریم دعاکن حاجت دلم روا بشه خیلی خستم دلم شکسته

میشه صلوات بفرستی برای حاجتم مهربون؟💚 

حدیث کسا 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱