2777
2789
عنوان

کلا به این نتیجه رسیدم ازدواج...

147 بازدید | 4 پست

درصد زیادیش  به قسمته یعنی هیچ ربطی به کمالات و نقاط ضعف آدم نداره ( طبق چیزی که تو اطرافیانم  و جامعه دارم میبینم )

البته اینکه کی سر راهمون قرار بگیره برا انتخاب قسمته ولی خب پذیرفنتش با خودمونه 

پس میگم خدا کنه خوش روزی باشیم 🌈💫 قسمت خوبی سر راهمون قرار بگیره 

..

موافقم

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخالف هستم یکی از فامیل های نزدیکم اولین خواستگاری که اومد بهش بله گفت فقط چون اهل دود و دم نبود و خونه داشت پسره هیچ شغل و تحصیلاتی نداره و هیچ جایگاه اجتماعی نداره قسمت و اینا از نظرم کشکه

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱
مخالف هستم یکی از فامیل های نزدیکم اولین خواستگاری که اومد بهش بله گفت فقط چون اهل دود و دم نبود و خ ...

خب منم گفتم پذیرفتن ازدواج دست خودمونه اما کی سر راهمون قرار بگیره قسمته

..