2777
2789
عنوان

کسی پیرسینگ زبون زده؟

660 بازدید | 13 پست

سلام دوستان خوبید 

کسی پیرسینگ زبون زده؟

طول درمانش چطوره؟

تو غذا خوردن و ... اینا اذیت نمیکنه 

خیلی دوست دارم بزنم ولی شنیدم یکسال اینا طول می‌کشه تا عادت کنی

در حال کاهش وزن🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبون که تو دهنه دیده نمیشه 😬

چرا دیگه وقتی حرف بزنی دیده میشه .ولی فکر کنم زیاد تو ایران زیبا و پسندیده نباشه و چه زن و چه مرد خوششون نمیات و وجه ی اجتماعی خوبی نداره تو جامعه

همیشه برام جالب بود که یکی از اینایی که این کار رو انجام میدن از نزدیک ببینم و بپرسم انگیزشون برای این پیرسینگ زدن روی زبان چیه؟ 

استارتر واقعا میخوای با پیرسینگ روی زبان که داخل دهن هست چیکار کنی؟؟ لطفا توضیح بده 

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
چرا دیگه وقتی حرف بزنی دیده میشه .ولی فکر کنم زیاد تو ایران زیبا و پسندیده نباشه و چه زن و چه مرد خو ...

اخه من به پسندیده بودن نبودنش کار ندارم فقط وقتی فک میکنم قراره با اون دهن غذا بخورم وغدا گیر کنه...🤢

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
من ۱۲ روزه پیرسینگ نیپل زدم خیلی سوزش داشت ۳ روز اول الان بهتره چون پماد میزنم و با دستمال تمیز به ا ...

وای نیپل خیلی حساسه حتی بهش فکرم نمیکنم

مال من همین شکلی دست بهش بخوره درد میگیره 

در حال کاهش وزن🥲
همیشه برام جالب بود که یکی از اینایی که این کار رو انجام میدن از نزدیک ببینم و بپرسم انگیزشون برای ا ...

با مزه ست به نظرم

بینی و ابرو و اینا سلیقم نیست واقعا 

ولی اینو خوشم میاد

در حال کاهش وزن🥲