2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم دیدم که به جایی پول واریز کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 35 پست

بهش بگو یکی خانمی از خیریه ماندگار امروز بهم زنگ زده اینقدر حرف زد سرم را خورد می گفت کمک کنید  دلم سوخت ببینید چی میگه

عاشق حاضر جوابیت شدم که هیچ دوستت دارمی را بی بوسه نگذاشتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحقیق کن ببین اصلا خیریه ای به این اسم هست یا نه به من و شوهرم چند وقت بود هی از خیریه های مختلف تم ...

نه توی اینترنت دیدم که همچین خیره ای هست. 

خیلی حالم بد شد وقتی اینو دیدم 😭

آخه قبلا هم دیده بودم که یه نفر دوبار بهش پیام داده اما شوهرم جوابش رو نداده. توی یه پیام نوشته بود که دیگه نمیتونم هزینه های پوشکش رو بدم و یه کمکی بکن . میگم شاید اشتباه پیام داده بود

نه توی اینترنت دیدم که همچین خیره ای هست.  خیلی حالم بد شد وقتی اینو دیدم 😭 آخه قبلا هم دیده ...

عزیزم اگر شوهرت کاری کرده بود که بهش پیام نمی داد کمک کن می‌گفت وظیفه ته باید بدی

الکی فکرای بد نکن

عاشق حاضر جوابیت شدم که هیچ دوستت دارمی را بی بوسه نگذاشتی