2777
2789
عنوان

کمک و مشاوره برای جدایی

125 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

دوست صمیمی بنده این پیام اینجا می‌گذاره تو روخدا شما کمکش کنید.

دوستم پرستاره استخدام رسمی ۱ بچه پسر ۳ ساله داره حق طلاق و حضانت هم دارند.

ایشون ۳ بار به صورت قطعی مورد خیانت واقع شدند.

همسرشان بارها و بارها ایشون کتک زده و موجب زخم های عمیق روحی و جسمی شدیدی در ایشون شده.

از پس شرایط اقتصادی  زندگیش برمیاد.

خانواده شوهرش ۱۲ ساله کامل توی زندگی ایشون دخالت و دروغگویی دارند، همسرش بشدت حرف شنویی داره از اینها.

الان اومده منزل من و اعلام کرده درخواست طلاق داده و در نبود شوهرش کارگر گرفته جهیزیه اش را برده توی خونه ای که خودش رهن کرده و الان حالش وحشتناک بده اومده منزل ما.

ایشون نگران آینده فرزندش هست با اینکه حضانت تام داره نگرانه فردا بچه اش بگه چرا نموندی و بیشتر صبر نکردی.

داستان زندگیش طولانی هست فقط میگه در همین حد بگم ۱۲ ساله توسط شوهرش بهش توهین و بی حرمتی شده و درست نتوانسته زندگی کنه. میگه از روز ماه عسل کتک خورده تا الان.

هرکی هرچی که لازمه و تجربه دارید ممنون  میشم بهمون بگید.

متشکرم.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
لطفا اینجا مشاوره نگیر یه عده با پیشنهادات چرت و پرت گند میزنن به زندگیت با یه مشاور خانواده صحبت بک ...

صحبت کرده الان اومده اینجا و جیغ و داد منم همین نی نی سایت بنظرم رسید.

گفتم خدا را چه دیدی شاید کسی کمک کرد.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهر گلم اینجا که جای مشاوره نیست شما میگی شاغل هستند براشون یه وقت بگیر ببرش پیش یه مشاور خوب ،اینجا هر کسی نسخه ی خودش رو برای همه می پیچه ،هر کی اینجا یه جوری زخم خوده همونو میگه 

صحبت کرده الان اومده اینجا و جیغ و داد منم همین نی نی سایت بنظرم رسید. گفتم خدا را چه دیدی شاید کسی ...

نی نی سایت اصن جای مناسبی برا نظر خواستن نیس

مرا ببخشید اگر دلنوشته هایم شما را به یاد کسی می اندازد.🩶🌱✨️
خواهر گلم اینجا که جای مشاوره نیست شما میگی شاغل هستند براشون یه وقت بگیر ببرش پیش یه مشاور خوب ،این ...

میدونم عزیزم ایشون زیاد مشاوره رفتند فقط اینجا می‌خواهد تجربه دوستان را بخونم براش ببینیم دیگران در شرایط مشابه چیکار کردند.

سلام 

با اجازه اسی

واقعا شما خانمها رو نمیشه درک کرد و فهمید..... چرا شماها فقط به خاطر بچه دارید زندگی می‌کنید و هر چی میشه میگید بچم بچم.... پس برا خودتون کی میخای زندگی کنید 

من پسر 36 ساله 

من کارگاه دارم و و به عینه دیدم وقتی مادری با هزار بدبختی با شوهر بی‌شعور ش که خیانت میکرده و کتکش هم میزده این بچه رو بزرگ کرده و الان پسرش  که 24 سالشه بهش گفته میخواستی طلاق بگیری.. مجبور نبودی باهاش زندگی کنی.... تو نی نی سایت هم چن بار دیدم که دختر خانما نوشتن چرا مادرمون طلاق نگرفته و.... 

خانم محترم شما از کجا میدونی اگه بمونی سر زندگیت اخلاق بد شوهرتون رو بچتون تاثیر نزاره و عین اون نشه بخصوص الان که بچتون پسر

خب طلاقم بگیری همین بچه بزرگ میشه و میره دنبال زندگیش.... پس چرا این همه برا دیگران زندگی می‌کنید و برا خودتون اصلا اهمیتی قاعل نیسی

من حرفم اینه... اگه واقعا نمیشه با کسی زندگی کرد بخصوص آدم خیانتکار و کسی که دست بزن داره... بهتره جدا شد... ویه زندگی خوب اول برا خودش بعد برا بچش فراهم کنه در حد توانش

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
سلام  با اجازه اسی واقعا شما خانمها رو نمیشه درک کرد و فهمید..... چرا شماها فقط به خاطر بچه د ...

ممنونم از راهنمایی و نظرتان ارزشمند بود.

ممنونم از راهنمایی و نظرتان ارزشمند بود.

خواهش... کاری نکردم 

ولی خداییش به دوستتون بگو اول برا خودت زندگی کن و بعد برا بقیه... عمر کوتاهه... از زندگی لذت ببر

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است