آیا قطع کردن دو هفته ایی ایتراکونازول ۱۰۰ که هفته ایی یدونه باید خورد واسه عفونت قارچی موردی داره ؟ چون جراح بینی گفتن اینو قطع کن اما من هنوز داروم تموم نشده🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باعث وقفه در درمان تون میشه ضمن اینکه بعد از جراحی بینی هم احتمالا تا دوهفته منع مصرف هستین&n ...
بلع دقیقا♥️ بعد از جراحی دو هفته منع مصرف کردن تقریبا میشه سه هفته درحالی ک قرارع بعد اتمام به پزشک پوست معالجه کنم نمیدونم چون آنتی بیوتیکه و باید سر وقت خورده بشه اگه سه هفته نخورم و بعد بخورم مشکلی پیش میاد؟
نه مشکلی پیش نمیاد البته این دارو رو برای عفونت قارچی در ارگان های مختلف بدن تجویز میکنن ...
عه چه خوب😍به خاطر یه سری لکه های بی رنگ و سفید رنگ که روی یع قسمتی از صورت بوجود اومده بود بعد زیر سینه مچ پا و...که متحصص تشخیص قارچ دادن البتع با کمی تردید و گفتن این دارو رو هفته ایی یه دونه مصرف کنم تا ۲۳ مرداد که دوباره باید مراجعه کنم تا وضعیتم بیشتر بررسی بشه و گفتن سرو صورتمو با کتوکونازول بشورم و کلوتریزون هم رو لکه ها اما اصلا نمیدونم چی شد نوبت بینیم ک قرار بود ابان بشه افتاد تو اول مرداد هنوز درمان پوستم تمام نشده و گفتن داروهاتو قطع کن 🤦🏼♀️ولی نگران پوستممم ک قطع دارو نخوردن بموقع بعد سع هفته آیا عوارض داره یا نه چون لکه ها تا حدودی زیادی رفته فقط دایره های کوچیک رو انگشت پام میبینم تازگیا نمیدونم چیه🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
به نظرم بهتره با متخصص پوست تون مشورت کنین قارچ پوستی ممکنه به درمان مقاوم بشه و بعد از قطع م ...
بله کاملا درسته چشم پس باید این هفته عملو به تعویق بندازم امیدوارم قبول کنن به امید اینکه بتونم زودتر یه نوبت واسه ویزیت پزشک پوستم بگیرم چون خیلی سخته گرفتنش و استرس اونم دارم👀😂
عزیزم ممنونم از راهنماییت با صبوری سوالمو خوندی و جواب دادی😍♥️ فداتبشم خیلی ماهی دکتر قشنگم