2777
2789
عنوان

مامانا شما هم عذاب وجدان میگیرید

414 بازدید | 52 پست

نمیدونم چرا بچم خیلی بدخوابه و توی روز همش باید بغلم باشه .توی ۲۴ ساعت کلا ۵ ساعت میخوابم شاید هم کمتر .مثلا ساعت ۱ یا ۲ شب که دخترم میخوابه 

منم میخوابم وسط شب همش بیدار میشه شیر میخواد بعدشم باید توی بغل باشه راه برم تا شیرشو بخوره سرم گیج میره همش ساعت ۷ صبح هم باید بیدارشم شوهرم رو بیدار کنم بره سرکار  تا صبحونه بخوره بره شده ساعت ۹ صبح هم بچم بیدار میشه واقعا خسته شدم همش بغض دارم توی طول روز هم باید خونه رو مرتب کنم یا هرکاری که دارم همش تو بغلمه یه موقع هایی عصبی میشم با صدای بلند حرف میزنم یا واقعا توانایی بغل کردنشو ندارم میزارمش رو تختش گریه میکنه بعد که میخوابه عذاب وجدان میگیرم از ته دلم عاشقشم ولی واقعا سخته ۹ ماه بارداری رو جوری گذروندم که انگار نه انگار باردارم به هیچکی نگفتم جز شوهرم کسی هم ندارم البته حسرت لباس بارداری و ناز کشیدن و اینا موند رو دلم بعدشم کا بچم به دنیا اومد مادر شوهرم تا میدید ۵ دیقه چرت میزنم همه جور حرفی بهم میزنه واقعا خسته ام حتی همسرم هم درکم نمیکنه و میگه وظیفته به چه امیدی ادامه بدم آخه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط زفتار شوهر و مادرشوهرت😔

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

آخی واقعا سخته چقدرشه بچه؟

🌸🌺من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش🌺🌸       ⭐عبادت بجز خدمت خلق نیست⭐                        💝می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن💝                   

چرا صبح شوهرتو بیدار میکنی صبحانه میدی 

خودش بیدار بشه بخوره

ب اندازت کافی خوابت مختل شده

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

طُ چقدر منی

یاد خودم افتادم دلم گرفت 💔

منم بارداری راحتی داشتم ولی بعد از زایمان دقیقا شرایط شما رو داشتم

البته الآن دخترم ۸ سالش شده و یه تیکه ماهه 😍

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

به همسرت بگو خودش بیدارشه صبحانه بخوره بره ،تو هم تا بچه بیدار بشه بخواب 

در ضمن اگه بچه رو کنارت بخوابونی بیشتر می‌خوابه تا یه کوچولو تکون خورد پیش پیش کن دوباره می‌خوابه، خودتم کنارش بخواب

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 

حتما باید کمک بگیری 

کلیپ های آموزشی تو این زمینه ببین که یاد بگیری چه مواقعی واقعا لازمه بغلش کنی

رفلاکس بچه رو چک کن شاید کم خواب و شیر نخوردن از اون باشه

با همسرت صحبت کن با این روند قطعا از پا درمیای

من دیگه برا شوهرم بیدار نمیشم خودش بلند میشه صبونه میخوره میره سر کار .تو هم پروش نکن بزار خودش بره

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

بچه رو ببر دکتر شاید دل درد داره اگه دکتر گفت چیزیش نیست اشکالی نداره گاهی بذار گریه کنه و به حرف دیگران توجه نکن اگه شوهرت واقعا درکت نمیکنه چندروز براش صبحونه نذار بگو خودت بخور من شب نخوابیدم هروقت دخترت خوابید خودت هم سریع بخواب کارهای خونه انقدر اهمیت نداره که خودتو نابود کنی پدرت دربیاد شوهرت هم ببینه واقعا نمی‌رسی متوجه میشه کم کم شاید چون میبینه همه چی روبراهه فکر می‌کنه کاری نیست

همسرت پسر میخواست؟

نه اتفاقا خیلی دوست داره دخترمو از زرکار که میاد یکم بغلش میکنه باهاش بازی میکنه ولی نگهش نمیداره من شام آماده کنم میگه من سرکار بودم واقعا دستم داره میشکنه با ۴۳ کیلو وزن واقعا توانایی ندارمم