2777
2789
عنوان

پایه سنگی و گلدان + عکس

173 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

پایه سنگی و گلدان سالم و بی خط و خش گذاشتم دیوار فقط ۶۰۰ تومن کسی نمیخره

چیکار کنم بذارم کنار خیابون

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

ارزونتر بزار خب بجاي كنار خيابون البته من كه عكسو نديدم ممكنه منصفانه باشه اما كسي كه از ديوار خريد ميكنه عموما عموما براي وسايل ضروري ميتونه خرج كنه جداي از ماشين و خونه واينا مد نظرمه ها 

منظورم وسايل سر دستي خونس

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکس گذاشتم

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۷۱۹_۱۸۰۷۲۲_1mzl.jpg

عکس باز نمیشه لینک بزار

گذاشتم