جاریم مارو دعوت کرده بود کله پاچه تو پارک خوردیم وای منی که عاشق کله پاچه ام اینو بگم چه کله پاچه ای بود همش آشغالاش بود چون با مادرشوهرم زندگی میکنه چون درست کرده بود داده بود به مادرشوهرم گوشتاشو یذره آورده بود داده بود ما وای بچها حالم بده مسموم شدم کله پاچه یخ تو پارک اونم بخدا نمک نشناس نیستم من ۱ماه پیش دعوت کردم بهترین غذا بخدا با مادرشم دعوت کردم خب سر سفره مه غذام تموم شد اینجوز کرد اره هوس قرمه سبزی کردم فردا درست کنم قرمه سبزی اونوقت یه ذرع کله پاچه که اونم یخخخ بخدا مسموم شدم بجون پسرم حالم از هرچی کله پاچه بهم میخوره بنظرتون من خود خواهم یا کارش بد بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
عزیرم یه ماه پیش دعوت کروم چه دعوتی بخدا اینم استقبال اون وای میخام بالا بیارم
میگم بازم دعوت کرده جاری من میدونه ازش بدم میاد بازم چند وقت یه با خودش خودشو دعوت میکنه میاد خونم بعد الان ۳ساله منو یه بار دعوت نکرده فقط خودش میاد حالا جاری توام کارش بد بوده