2777
2789

جاریم مارو دعوت کرده بود کله پاچه تو پارک خوردیم وای منی که عاشق کله پاچه ام اینو بگم چه کله پاچه ای بود همش آشغالاش بود  چون با مادرشوهرم زندگی میکنه چون درست کرده بود داده بود به مادرشوهرم گوشتاشو یذره آورده بود داده بود ما وای بچها حالم بده  مسموم شدم کله پاچه یخ تو پارک اونم بخدا نمک نشناس نیستم من ۱ماه پیش دعوت کردم بهترین غذا بخدا با مادرشم دعوت کردم  خب سر سفره مه غذام تموم شد اینجوز کرد اره هوس قرمه سبزی کردم فردا درست کنم قرمه سبزی  اونوقت یه ذرع کله پاچه که اونم یخخخ بخدا مسموم شدم بجون پسرم حالم از هرچی کله پاچه بهم میخوره بنظرتون من خود خواهم یا کارش بد بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ول کن دیگه سخت نگیر ان شالله زودی خوب شی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
خوش بحالت بازم دعوتت کرده جاری من میاد خونم میخوره میره یه بارو دعوت نکرده منو مثل چی هم چند وقت یه ...

عزیرم یه ماه پیش دعوت کروم چه دعوتی بخدا اینم استقبال اون وای میخام بالا بیارم

عزیرم یه ماه پیش دعوت کروم چه دعوتی بخدا اینم استقبال اون وای میخام بالا بیارم

میگم بازم دعوت کرده جاری من میدونه ازش بدم میاد بازم چند وقت یه با خودش خودشو دعوت میکنه میاد خونم بعد الان ۳ساله منو یه بار دعوت نکرده فقط خودش میاد حالا جاری توام کارش بد بوده