2777
2789
عنوان

به شوهرم خیلی مشکوک شدم

281 بازدید | 24 پست

سلام یچه ها صبح که شوهرم رفت سرکار موقع جمع کردن خونه یه رسید انتقال پول دیدم به اسم یع زن بود و ازش پرسیدم گف ماله مشتری هست و من باور نکردم راهنمایی م کنین چکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🙄🙄🙄🙄برو پیش روانپزشک

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

شغلش چیه؟

خب همسر منم زیاد با خانوما سر و کار داره این قضیه زیاد براش میاد

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

خب کارش چیه ؟

ممکنه بنده خدا خرید کرده یا هرچیزی و مبلغ بیشتری رو کارت کشیده باشه🙄

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
شغلش چیه ؟معمولا مشتری پول میزنه

پوشاک مردانه میگه یه زن اومد دوتا تیشرت برد یکیش مناسب بود یکیش گرون روز بعدش پولشو انتقال دادم درحالیکه اون کارتی که پول بهش زده نامشخص هست

پوشاک مردانه میگه یه زن اومد دوتا تیشرت برد یکیش مناسب بود یکیش گرون روز بعدش پولشو انتقال دادم درحا ...

شماره کارتو بردار تو گوشیت انتقال وانجام بده تامرحله تایید اسمشو میاره