از وقتی بیدار شدم هی یادم میاد هی معده م بهم میریزه و حالت تهوع بهم دس میده
همه چیز من چرا عجیبو غریبه خدایااااااا
بیشتر از همیشه دوستت دارمهمسرم 🧿💗 برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیشتر از همیشه دوستت دارمهمسرم 🧿💗 برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
من بعضی وقتا تو خواب میبینم تو خیابون دارم پشت سرهم جوجه کباب میخورم وقتی از خواب پامیشم تا شب تو گل ...
جدی 🤔 چقد عجیب
منم امروز از چیزای شیرین کلا بدم اومده
من یه بار خواب دیدم دارم ماکارونی دم میکنم، آخرش روش چند تا نون خامهای گذاشتم. وااای بعدش ماکارونی داغ با طعم خامهی شیرین 🤮🤮 تا مدتها حالت تهوع داشتم
حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
من یه بار خواب دیدم دارم ماکارونی دم میکنم، آخرش روش چند تا نون خامهای گذاشتم. وااای بعدش ماکارونی ...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
میبینم ک ب جمع عجیبو غریبا داره هی اضافه میشه