2777
2789
عنوان

باردارم و حال روحیم اصلا خوب نیس

149 بازدید | 11 پست

۲٫۳ هفته مونده به زایمانم حال روحیم خیلی داغونه 

دلم میخواد فقط گریه کنم خیلی بهونه گیر شدم 

سر هرچیز کوچیک اشکم در میاد 

به این فکر‌میکنم که قیافم داغون شده هیکل افتضاح و هزارتا چیز دیگه بدتر میشم

اینا افسردگی قبل زایمانه؟ چیکار کنم ؟

خدا جون مراقب نی نی قشنگم باش ❤️

به محض زایمان و حتی از الان تراپی رو شروع کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مامان قشنگ خوبی؟

عزیزم الان بهترین دوران زندگی شماست باید لذت ببری تازه کی کفته بدهیکل شدس الان یه مامان گردالو بامزه ای که یه فرشته پاک پاک تو وجودشه خودت ازهمین الان اذیت نکن به چیزای خوب فک کن قشنگم مبارکت باشه😍🥹✨

منم ازدذیروز فهمیدم باردارم🙈و کلی حس متفاوت دارم

سلام مامان قشنگ خوبی؟عزیزم الان بهترین دوران زندگی شماست باید لذت ببری تازه کی کفته بدهیکل شدس الان ...

خداییش بی تعارف دوران بارداری لذت بخش نیست،حق میدم به این دوستمون،دوران بارداری پر از استرسه....خودمم هفده روزه زایمان کردم،دیگه از اسم بارداری حالم بهم میخوره

نگران نباش

من زشت ترین عکس و فیلمی که گگرفتم مال چند ساعت بعد زایمانم هست ولی الان که بچم ۱۶ سالشه هنوزم خوشگلم 

یعنی همه چیز موقتیه

خواهر من ۴۵ روز از زایمانش میگذره و تقریبا اضافه وزن زیادی که قبل زایمان داشت رو از بین برده

پس هیکلتم میتونی خیلی زود درستش کنی

حالتم بخاطر هورموناس

به این فکر کن که تا چند هفته دیگه یه کوچولوی دلبر تو بغلته که روزی هزار بار خدا رو بخاطر داشتنش شکر می کنی

والبته که لازمه تا حدی که در توانته ارامشتو حفظ کنی

منم همین طور 35 هفته ام به قدری زشت شدم نگم برات ن فقط قیافم پویت و هیکلم هزار تا مشکل پیدا کرده ک فک کنم یک سالی درمان همش زمان ببره بعدا 

همش پنیک میشم نفسم میگیره منم روح و روانم خیلی به هم ریختس اتفاقا داشتم مبگفتم بقیه باردارا چ خوبن ب خودشون میرسن من مثل دوره گردا شدم 

اخه دیدی میری مطب چه همه سر حالن حالا اینستارو ک دیگ هیچی 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

عزیزم طبیعیه، ماه آخر آدم سنگین میشه، خواب راحت نداری، بدن درد، کمر درد و ... واقعا آدم کلافه میشه اما خوب دیگه آخراشه و چیزی نمونده، یکم دیگه تحمل کنی همش تموم میشه و جوجه کوچولو به مقصد میرسه انشاالله 😍

منم همین طور 35 هفته ام به قدری زشت شدم نگم برات ن فقط قیافم پویت و هیکلم هزار تا مشکل پیدا کرده ک ف ...

خب چرا به خودت نمیرسی منم موقع بارداریم فرقی با الانم نداشتم فقط شکم داشتم آرایش میکردم به خودمم میرسیدم یادم نمیاد بخاطر هیکلم غصه خورده باشم 

خب چرا به خودت نمیرسی منم موقع بارداریم فرقی با الانم نداشتم فقط شکم داشتم آرایش میکردم به خودمم میر ...

نمیتونم حالم بد تر از اونیه ک بتونم وایسم ب ارایش و ب خودم رسیدن من از اول بارداریم با مریضی شروع شد هر ماهش با یه چالش جسمی رو به رو بودم و استراحت مطلق شدم دیگ نمیکشم اصلا تنها کارم اینه مواد غذاییو ک شوهرم میزاره دم دست با هم بریزم تو قابلمه بپزه گشنه نمونم و دوباره بیام دراز بکشم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️