2777
2789
عنوان

به عروسم این لطف رو بکنم یا بچزونمش؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 105 پست
ازالان مادرشوهری میکنی بیچاره پسرت

گلم خوندی تاپیکو اصلا؟؟؟؟

عنوان طنزه برای جذب مخاطب😂😂😂

در واقع دلم نمیخواد حتی ذره ای عروسم ته دلش ناراحت باشه از این قضیه 

خودمم عروسم شعور دارم 

خیلی جالبه با تولد خودت ارزشش و داره هر سال یه تولد توپ بگیرین دوتایی عروس هم بعدن حسابی حرص میخو ...

وای اگر بدونم حرص میخوره اصلا این کارو نمیکنم 

گناه داره دختر مردم 

حتی اگر توی یه روز هم باشه به پسرم میگم شب تولد من بعد ازدواجش حق نداره بیاد خونه مون چون میخوایم با شوهرم دو نفری باشیم که عروسم ناراحت نشه و خودش برای شوهرش تولد بگیره 

اونم به یه آرزویی میاد زن پسرم میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه اره ولی وقتی بزرگ شد نیاز نیس روز تولدش بیاد خونه شما برا تولدت دیگه خیالش راحته روز تولدش ...

اره اگر یکی کنم بعد ازدواجش میگم دیگه برای تولدم نیا خونه مون میخوایم با شوهرم دوتایی باشیم😬😬😬😬

اینجوری یه روز به روزای مهمم اضافی میشه و یه بهونه برای یه روز شادی بیشتر

با تفاوت دو روز دیگه مزه نداره اخه 

بعدم با چیزی که از خودم و شوهرم میشناسم تچلد پسرمون که بشه بعدش دیگه خسته و له په و بی پول میشیم😂😂😂😂

غصه رو که میخوره در هرحال.ولی اینکه روز تولد خودت با مامانت یکی باشه دردش بیشتره.چه کاریه بابا بزا د ...

ما که همه مناسبت هامون چسبیده به هم😂😂😂تولد خودم و شوهرم و نامزدی و عقد و عروسی و ....

همه شون تو بازه دوماهه😂😂😂

تولد پسرمم افتاد وسط اینا

اره اینم حرفیه  خودمم باشم یکی میکنم دیگه  نمیشه دو روز بعد باز جشن گرفت  راست میگ ...

هوم اینطوریی تازه همتون دور هم جمع میشین حتی وقتی که ازدواج کنه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
هوم اینطوریی تازه همتون دور هم جمع میشین حتی وقتی که ازدواج کنه

خب مسئله م همینه که میگم نمیخوام بعدا مشکل بشه این قضیه 

من خودم عروسم اصلا دلم نمیخواد برای شوهرم تولد نگیرم و برم خونه مادرشوهرم تولد بگیرم 

میگم نکنه عروس منم بدش بیاد به دل بگیره ناراحت بشه

خب مسئله م همینه که میگم نمیخوام بعدا مشکل بشه این قضیه  من خودم عروسم اصلا دلم نمیخواد برای ش ...

ببین همه با هم میگیرن این دوروز شما تفاوتی نمیکنه  

من بشخصه با اینکه تولد شوهر مادرشوهرم یروز باشه ناراحت نمیشم

تازه خرجم کمتر میشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂