2777
2789
عنوان

کتاب کوری!!!!

1408 بازدید | 29 پست

میخوام بخرم. به نظرتون خوبه؟ بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن خوب نیست گیج شدم

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
من خریدم هنوز نخوندم الان میرم میخونم بای

برو بخون بای

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخوندم

چشمانش اقیانوسی بود از هزاران ستاره و من گمشده ای در کهکشان بی انتهای چشمانش:)💙   پادشاه یونان گفت:ما برای شرافت میجنگیم و شما برای ثروت!  کوروش بزرگ: هرکس برای نداشته هایش میجنگد، ما برای ثروت و شما برای شرافت!!! و چه زیبا گفت کوروش:)))

خیلی خیلی کتاب عالیه.مفهومیه.بعدش هم کتابای دیگه از این نویسنده که شامل بینایی و روشنایی هست رو بخون.که مکمل این کتابن.جز بهترین کتابهاییه که خوندم.

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.
درمورد چی هس

نمیدونم فک کنم توی یه شهر همه کور میشن به جز دکتر

من خریدم هنوز نخوندم الان میرم میخونم بای

پیتزات سرد نشه🤣

چشمانش اقیانوسی بود از هزاران ستاره و من گمشده ای در کهکشان بی انتهای چشمانش:)💙   پادشاه یونان گفت:ما برای شرافت میجنگیم و شما برای ثروت!  کوروش بزرگ: هرکس برای نداشته هایش میجنگد، ما برای ثروت و شما برای شرافت!!! و چه زیبا گفت کوروش:)))