2777
2789

من یه آموزشگاه زبان دارم برا خودمه تازه تاسیسش کردم اینو تو یکی از خونه های پدرم تاسیس کردم ینی خونه بابامو کردم آموزشگاه. 

حالا شوهر خاله احمق من اومده خونه ما کنگر خورده لنگر انداخته دراومده به بابام میگه این دخترو از اینجا بیرون کن یه برج بساز جای این خونه  ۲۰ میلیارد پول بزن به جیب 

واقعا ما خودمون مونده بودیم که ایشون بیاد نظر بده و مارو صاحب ۲۰ میلیارد بکنه

گیر سه پیچ هم داده هاااا اینطوری نیس که یه بار بگه فراموش کنه از دیشب نشسته با انواع ادبیات های مختلف داره مغز بابامو میشوره

منم درسته آموزشگاه محلش برا بابامه ولی کم هزینه نکردم برا کلاساش که 

میز خریدم صندلی خریدم کلی پول خرج کردم مجوزشو بگیرم 

قبلا کارمند بودم همه کاراشو با پول خودم انجام دادم حتی به بابام هم اجاره میدم 

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

اه چه نچسبه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدرک فوقش جای دیگه اجاره میکنی 

ی بارم قهوه ایش کن 

بگو شما ک اینقدر خوب باندی روضه بخونی چرا خودت گریت نمیگیره

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
تا حالا کجا بود همین که اموزشگاه شد یادش افتاد بیاد بگه برج بسازین

از حسادتشه دیگه خودش با ۴۰ سال سن یه شغل درست حسابی نداره اونوقت من یکم پیشرفت کردم میسوزه

خب بگو مثلا آقا... حرفا می‌زنین اینقدر هزینه نشده برای صندلی و... که برج ساخته بشه تازه پدرم می‌دونن که خانواده حرف اولو میزنه نه پول

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
بدرک فوقش جای دیگه اجاره میکنی  ی بارم قهوه ایش کن  بگو شما ک اینقدر خوب باندی روضه بخون ...

چون بابام بود کم میدادم اجاره رو اذیت نمیکرد قولنامه و اجاره نامه و فلان نمیخواست چی بگم بهش آخه ۲۰ سال ازم بزرگتره

چون بابام بود کم میدادم اجاره رو اذیت نمیکرد قولنامه و اجاره نامه و فلان نمیخواست چی بگم بهش آخه ۲۰ ...

دقیقا همینی ک گفتم بگو

فلانی سما ک خیلی خوب روضه میخونی چرا خودت گریت نمیگیره چرا یکی از ساختمان های میلیاردی نزدی ب جیی

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...