2777
2789
عنوان

به نیتتون سوره نصر میخونم 🌹🌹😍

3962 بازدید | 967 پست

دوستان عزیزم کامنت بدارین براتون سوره نصر بخونم ان شاالله حاجت روا بشید😍😍

لطفا دوستانی ک کامنت میذارن رو لایک کنین و دعاکنین 🌹🌹

برای هم دعا کنیم که دعا در حق دیگری خیلی به اجابت نزدیکه 😍😍🌹

لطفا اگر قابل دونستین برای منم دعا کنین خدا یه فرصت دیگه به زندگیم بده و زندگیم درست بشه ۱۴ ساله منتظرم 

دوستان خوبم به یادتون هستم 

@دلبر555  

@انیل،ادل  

@elahe_aab_1994  

@فكرزيبا  

@ملوسکتونم1‍ 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 

@قدرتمندترینم۲  

@دردونمه  

@تنهاfm  

@آرزوی_شیرین  

@آرزو_گلی  

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی حاجت رواییت بحق پنج تن آل عبا 🤲🖤

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
دوستان خوبم به یادتون هستم  @قدرتمندترینم۲     @دردونمه     @ ...

فدای مهربونیت قشنگم 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

خدا خیرت بده🌱

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

پایان نامم خوب پیش بره 🙏🏻🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

@پادیلانتوس  

@گوهرپیداشدنی  

@dark_man  

@blueeeesky  

@faten02mz  

@اعتصامی @alfoba @dark_man @hanioooooo @nimroz  

افسانه

جواد

طاهره

جواد

خسرو

محمد

مسلم

هاله

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

طیبه

پردیس

مایده

رضا

علی

دوستان خوبم به یادتون هستم  @قدرتمندترینم۲     @دردونمه     @ ...

ممنون گلم خیلی خوبی تو من ارزوم برسم یادم نمیره شما رو اومدم پیشت حتما جبران میکنم 

الهی خدا حاجتتو بهت بده انقده خوبی تو

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره)