2777
2789
عنوان

معجزات امام حسین درایام محرم

377 بازدید | 18 پست

سلام دوستان دلم خیلی گرفته 

یه خواسته ای دارم ک هرچی نیرو دعا و چله میکنم درست نمیشه 

التماس اهل بیت و میکنم جوابمو نمیدن 

اصلا انگار خواسته من رو نمی‌خوان بدن 

نگید ب صلاحت نیست ک من چیزی و خواستم ک گفتم ب صلاحم بهم بده 

شما حاجتی از امام حسین و حضرت ابوالفضل و حضرت رقیه و...داشتین ک بهتون بده؟؟؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

ی سریا هستن دستشونو دراز میکنن به سوی خدا میگن خدایا؟خدا میگه جانم بفرمااااااا اینم همون چیزی ک میخاستی ما ام خودمونو پاره کردیممم خدا نگاهم بهمون نکرد حتی

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همتون تو این روزا التماس دعا دارم واسه منم دعا کنید لطفا😔😔

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

ی سریا هستن دستشونو دراز میکنن به سوی خدا میگن خدایا؟خدا میگه جانم بفرمااااااا اینم همون چیزی ک میخا ...

انشاءلله هرچی صلاحته همون بشه 

قربونشون برم هر وقت صداشون زدم جوابم دادن

همین دیروز پسرم حالش خیلی بد 

دعا کردم و خدا و بحق امام حسین (ع)قسم دادم

خیلی دلم گرفته بود پسرمم از درد می نالید

خوابم برد توخواب دیدم پسرم سر حال داره میاد

طرفم گفت مامانی حالم خوب شده 

سه ساعتی خواب بودم وقتی بیدار شدم دیدم سرم سالم و سر حال داره بازی میکنه😭😭😭😭

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

زیارت عاشورا خیلی حاجت میده حتما تواین ایام بخون من حاجت دیدم ازش انشالله همه حاجت روا بشن🤲🤲🖤

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
از همتون تو این روزا التماس دعا دارم واسه منم دعا کنید لطفا😔😔

شب تاسوعا دو رکعت نماز بخون بعد نماز ۱۳۳ بار بگو یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین

خیلی حاجت میده 

خدای من برای من همین که میدانم تو می بینی کافیست💞

روزی 100 مرتبه یعنی یک تسبیح استغفرالله ربی و اتوب الیه بگید

استغفار هفتاد بندی از امیرالمومنین رو یک بار بخونید قبل از شروع چله یا ختمی که دارید. تو سرچ کنید هست 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

چیزایی که به صلاحم بوده به لطفشون رسیدم بهش اگه به چیزی هم که خواستم نرسیدم میدونم که به صلاحم نبوده.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

بله یه پسر خواستم نذر کردم اسمشو رضا یا حسین بذارم داد ولی نشد بذارم حسین خیلی ناراحتم

خیلی چیزای دیگه خواستم وداده خیلییییی

ولی من شرمنده اشم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است