2777
2789
عنوان

پره اکلامپسی

2453 بازدید | 23 پست

سلام خانوما 

من الان ۲۵ هفتمه

فشارم رو که ماهی یبار چی میکنم همیشه ۱۰ بوده ... که اخریش چند روز پیش بود

چند روزه انگشتام ورم کردن در حدی که حلقه تو انگشتم شدید گیر میوفته بیشتر هم اخرشب و صبحا موقع بیدار شدن 

وزنمم توی ۳۵ روز ۵ کیلو اضافه شده

پره اکلامپسی میتونه فقط علائمش ورم و اضافه شدن ناگهانی وزن باشه بدون فشار بالا؟

خیلی نگرانم شنبه عصر نوبت دکتر دارم اگه خطرناکه امروز پیش یه دکتر دیگه برم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی بری بیمارستانی که دکترت اونجا کار میکنه بلوک زایمان علائمت رو بگو خودشون با دکترت تماس میگیرن اگه لازم باشه یه آزمایش ادرار میدی معلوم میشه همون جا هم جوابش فوری آماده میشه

عزیزم من تو بارداری اولم 50 کیلو اصافه وزن پیدا کردم انگشتامم مث شما ورم میکرد ولی فشتارم پایین بود و بدون نشکل بعد 13 سال بارداری دوم از همون اول فشارم 13 بود چند بار ازمایش دفع پروتیین 24 ساعته انجام دادم با اینکه وزنم خیلی کم اصافه شد در نهایت هفته 36 زایمان کردم

مگه چیه؟

پری-اکلامپسیا (به انگلیسی: Pre-eclampsia ) از عوارض دوران بارداری و یک اختلال چندارگانی است که در ۵ تا ۷ درصد از حاملگی‌ها در کشورهای غربی رخ می‌دهد. این بیماری یکی از علت‌های مهم مرگ و میر مادران باردار می‌باشد که باعث عوارض جنینی و مادری می‌شود.

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

چرا ب خودت نسبت میدی میدونی اصلا چیه ؟؟؟ دور از جونت گلم  تو همه زنان باردار ورم دست و پا شای ...

کلا خیلی استرسیم😑 گوگل رو هم ازم بگیرن نصف استرسام تمومه

ممنون 😑

پری-اکلامپسیا (به انگلیسی: Pre-eclampsia ) از عوارض دوران بارداری و یک اختلال چندارگانی است که در ۵ ...

منم داشتم درسته خطرناکه اما اگر مادر تحت نطر پزشک باشه اتفاق خاصی نمیفته 

کلا خیلی استرسیم😑 گوگل رو هم ازم بگیرن نصف استرسام تمومه ممنون 😑

ن طوری نیست نترس

من داشتم

فشارم از دوازده هفته رفت بالا ،ورم هم از همون اول داشتم 

انقد زیاد بود ورمم ک دمپایی مردونه پلاستیکی ازین بزرگا هستن؟بزور ب پام میرفت فکر کن با اون دمپایی میرفتم مطب وایدشده بودم غول بیابونی 

میتونی بری بیمارستانی که دکترت اونجا کار میکنه بلوک زایمان علائمت رو بگو خودشون با دکترت تماس میگیرن ...

نمیدونی ازمایش معمولی هم بدم معلوم میشه یا باید ۲۴ ساعته باشه؟