2777
2789

من خودم سنگ کلیه سیزده میلی متری داشتنم رفتم دکتر گفت باید سنگ شکن کنی و می‌گفت سه میلیون و پونصد باید بدی اما من گفتم ندارم و دوست بنگاهیم گفت من پنج میل داشتم سنگ شکن کردم نصف نصفشم از بین نرفت  و بعد رفتم پیش عطاری گفتم قویترین داروتون رو بدید و اون بهم شربت اورتیکا زد بی داد و سنگ کلیم قشنگ دفع شد از درون احساس سوزش میکردم 

الان عکس شربتشم میذارم

نمیدونم چرا دوست دارم سر هم بخاطر پول کلاه بذاریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه همه خیلی حروم خور نامرد شدن مخصوصا دکترها 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

می گن خربزه رو بشورید درسته با پوست و هسته و … بریزید داخل مخلوط کن و ابش رو بخورید 

تا حالا دو تا ادم متفاوت دیدم اینو انجام دادن نتیجه گرفتن و خودشون تعریف کردن 

انجام بدید خدا کریمه

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
عزیزم میشه بگید از کجا تهیه کردید چون داداش منم ۱۵ میل داره گفتن بیاد سنگ شکن 

ببین رودکی جنوبی رو مستقیم بگیری بری می‌رسی فکر کنم به خیابان کمیل اگه اشتباه نکنم بیای یه کوچولو سمت بالا ماهی فروشی و موبایل فروشی زد کنی بع بع عطاری کوچیک می‌رسی دوسال قبل گرفتم صد تومن الان دویست و پنجاه میفروشع البته دیج ی کالا گذاشته صد و بیست و دو تومن

اونو داروخانه ها هم دارن😐 عزیزم برو یه سونو بده احساس سوزش درونیت کافی نیست یهو میبینی کلیت ورم ک ...

نه سونو دادم دکتر گفت کلیت سالمه ‌و الان فقط سمت راستم یه سنگ چهار میل دارم بعدشم مهم نیست داروخونه بده مهم اینه که دارو گیاهیه و دکتر هیچوقت نمیگه برو اونو بخر خوب شی و نمیخاد کار دیگه ای بکنی میگه سنگ شکن کن و بعد جالبه بعد سنگ شکن کردنم میگه یبار دیگه سنگ شکن کن کلا میخاد بچاپه 

بنده خدا دکتر حرفش منطقی بوده سنگ ۱۳ میل سنگ شکن میخواد سالها درس خونده شما یه دقیقشو دیدی اونوقت ...

اره منی که با صد هزار تومن پول شربت خوب شدم و بعدش سونو دادم و رفتم دکتر گفت کلیه هات سالم سالمه الکی پول سنگ شکن میدادم سه و پونصد که تازه مثل دوستم نصف نصفشم از بین نره آخه احمقم