2777
2789
عنوان

جوش های سرسیاه بینی و اطراف بینی و زیر چانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2729 بازدید | 23 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فشیال مگه نمیگن باعث میشه جوش های صورت بریزه بیرون؟ میگن صورت خراب میشه و فلان اما اونم انگار دوما ...

جلسه اول باعث برون ریزی شد برای من بقیش اوکی بود

الان من حدودا شیش ماهی ی بار میرم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
جلسه اول باعث برون ریزی شد برای من بقیش اوکی بود الان من حدودا شیش ماهی ی بار میرم

چندجلسه رفتی که الان شده ۶ ماه یبار

بعد اون جلسه اول که برون ریزی داشتی چقد طول کشید خوب شدی؟

چندجلسه رفتی که الان شده ۶ ماه یبار بعد اون جلسه اول که برون ریزی داشتی چقد طول کشید خوب شدی؟

برای من اینجوری بود که بعد از جلسه تمام صورتم ملتهب و قرمز شده بود و دو‌ روز بعد خوب‌ خوب شدم

میگن در کل هر ماه بیاید ولی‌من‌پولشو ندارم و چند ماهی ی بار هروقت بتونم میرم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
برای من اینجوری بود که بعد از جلسه تمام صورتم ملتهب و قرمز شده بود و دو‌ روز بعد خوب‌ خوب شدم میگن ...

مراقبتی هم بعدش انجام میدی؟

مثلا چیزی به صورتت بزنی؟

واینکه اون دوروز که میریزه بیرون میشه کرم پودر زد یا نه؟

هزینش چقدره؟ میشه بگید؟ کدوم شهرید؟

فشیال من درمانی بود اخرین جلسه ک رفتم 800 بود جلسات 650 اینا

نه تا سه چهار روز نباید کرم پودر بزنی فقط باید ضد افتاب بی رنگ بزنی

اینجا که من رفته بودم از اول گفت اگه جز اینایی که روتین انجام نمیدی موقتی هست و نیا فشیال

خودش ابرسانو شوینده و ضد افتابو ضد جوشو اینا بهم معرفی کرد مخصوص پوستم من رفتم گرفتم

من به شخصه راضی بودم

الان فشیال کارا خیلی زیاد شدن اگه خواستی بری تحقیق زیاد کن

فشیال من درمانی بود اخرین جلسه ک رفتم 800 بود جلسات 650 اینا نه تا سه چهار روز نباید کرم پودر بزنی ...

خیلی ممنون از راهنماییتون

شما کدوم شهر هستید؟

اگه اشکال نداره بگید