2777
2789

سلام دوستان

برای رفع دائمی جوش های سرسیاه بینی و اطرافش و زیر چونه چکار باید کرد؟

البته به جز لایه بردار ، میکرودرم ، فشیال، اسکراب، سفیداب

هر کسی که واقعا خودش تجربه کرده بیاد بگه

لطفا کسی هم تبلیغ دکتر و چیز خاصی نکنه. وگرنه تاپیک قفل میشه

خسته شدیم از این تبلیغات الکی و بیخود

لازم نیست بلاگرا نظر بدن فقط کسایی که خودشون تجربه کردن

حالا اگر از اون موارد بالا تجربه داشتید بگید اما تجربه واقعی خودتون باشه

ممنونم

اگ پوستت چرب و مختلطه یه حقیقتیو میگم هیچوقت ازبین نمیره ولی با روتین باید کنترلش کنی وگرنه بدنبال ازبین رفتن دائمی نباش مگر اینک لیزرو فلان بیسان کنی ک من ب شخصه انجام نمیدم چون عوارض دارن

خدا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فشیال که رفتم خیلی کمتر شدن و ب شدت دیر تر در اومدن

از خودشم پرسیدم گفت راهی نیست که 100 درصدی برن فقط میتونی با روتین پوستی و اینا کنترلشون کنی

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
روتین چیه میشه بگی

شوینده

ابرسان 

ضد افتاب 

ارایش پاک کنی که مناسب پوست خودت باشه

من از خودش مارک های مناسب پوستمو گرفتم و معرفی کرد چیا بگیرم رفتم گرفتم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

خب عزیزم درمان جوش سر سیاه فقط با لایه بردار امکان پذیره وگرنه ک تخلیه ش موقته وباز برمیگرده من کرم لایه بردار آ اچ آ مدیلن میزدم هفته ای دوبار فقط شب صبحش ضدافتاب میزدم خلاص شدم‌ ازش

من فشیال که رفتم خیلی کمتر شدن و ب شدت دیر تر در اومدن از خودشم پرسیدم گفت راهی نیست که 100 درصدی ب ...

برا من صددرصدی رف 😐 بعدم ک جوشام رفته بودن فقط ژل شستشوی پوست چرب درمالیفت ومرطوب کننده مدیلن میزدم 

من لایه بردارهای مختلف تحت نظر پزشک زدم اما اصلا تغییری نکرده

مثلا اسکراب همون لحظه خوبه ها اما بعدش انگار نه انگار

یا کرم ام کیو اصلا تغییری ندیدم

من فشیال که رفتم خیلی کمتر شدن و ب شدت دیر تر در اومدن از خودشم پرسیدم گفت راهی نیست که 100 درصدی ب ...

فشیال مگه نمیگن باعث میشه جوش های صورت بریزه بیرون؟

میگن صورت خراب میشه و فلان

اما اونم انگار دوماه یبار یا ماهی یبار باید بری

مثل لیزر ته نداره