2777
2789

این چینی مینی هارو دیدید تازگیا دختراشون دومتر قددارن درحالی که قدکوتاه ترین نژاد بودن

حس میکنم یچی کشف کردن میخورن یا میزنن به ما نمیگن

بوتاکس قد مثلا...

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام میگفت مردمو شکنجه میکردن برعکس ازپامیبستنشون به پنکه سقفی قد میکشیدن میخوای امتحان کن

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام

ببین راه که داره من خودم هن از راهش استفاده کردم ولی دهن آدم سرویس میشه تغذیه باید خوب باشه ورزش های خاصی هم باید بکنی خابت هم باید ۸ یا ۱۰ ساعت باشه صاف باید راه بری خیلی چیزای دیگ که صفه رشد رو تحریک کنه بعد سن رشد هم میشه من دیدم چند نفر نتیجه گرفتن فقط کار سختر میشه 

یعنی بنظرت الکیه؟

من همشونو نمیدونم اما تا دلت بخواد قبل و بعد چینی ها رو دیدم که چطوری با فوتوشاپ قدشونو توی ویدیو بلند کردن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
بابام میگفت مردمو شکنجه میکردن برعکس ازپامیبستنشون به پنکه سقفی قد میکشیدن میخوای امتحان کن

از پا میبستنشون 

رو یکساعته دارم میخونم بلکه بتونم تلفظش کنم 😂😂😂😂😂فکرمیکردم اسم قرصی چیزیه

بعد ناامید شدم ادامه جمله رو خوندم متوجه شدم

خدا نکشت یه فاصله ای چیزی...

من همشونو نمیدونم اما تا دلت بخواد قبل و بعد چینی ها رو دیدم که چطوری با فوتوشاپ قدشونو توی ویدیو بل ...

بابا یه پدایی دارن مثلا میبینی دختره تپله و صودتش گرده این پد رو میچسبونه رو لپش میکشه تا کنار گوشش صورتش قشنگ باریک و کشیده بیضی میشه خیلی وسایل عجیب غریب دارن

بابا یه پدایی دارن مثلا میبینی دختره تپله و صودتش گرده این پد رو میچسبونه رو لپش میکشه تا کنار گوشش ...

اره اونجا کلا خیلی ظاهر براشون مهمه 

افراطی شدن

شنیدم یه ذره چاق که میشن کلی سرزنش میشن از طرف مردم

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜