2777
2789
عنوان

افسرده شدم

209 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها خوبید 

شما ها دوست صمیمی دارید؟ 

من اصلا دوست رفیق همدم ندارم 

2ماهه پدرم فوت کرده دیووونه شدم گوشه گیر و افسرده و چاق شدم به نظرتون چجوری دوست پیدا کنم 💔💔💔💔💔

هیچکسو ندارم نه رفیقی نه خواهری نه دختر خاله ای نه کسی 

اوکی ام مشکلی هم نیست درسته بعضی وقتا دلم میگیره (عین همین امروز) ولی خب 

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم؟  منم همش بغض دارم

بخدا خسته شدم انقد با دست جلو دهنمو گرفتم صدام نرسه به گوش بقیه انقد دندونام روهم فشار دادم صدای گریمور بقیه نشون

من پریشب با یه پسر آشنا شدم خیلی حرف+۱۸میزد منم اولش پایش بودم و باهاش راه اومدم ولی فرداش ازش چندشم شدالکی گفتم مامانم اومده سرگوشیم همه چیو فهمیده تا فرداهم باید گوشیمو بخاطر شرایط مالی بفروشم رضایت ندارم دوست باشیم درکل نمیتونیم دوست باشیم ببخشید خدافظ دوباره اومد یه حرف +۱۸زد و منم پاکش کردم من یه اکانت قبلی هم داشتم که پسره تو اون اکانتم بود ولی اون اکانت قبلیم باگ خورد پسره رو آوردمش اینور وقتی پسره رو پاک کردم اسم و پروفایلم تغییر دادم ولی اون اکانت قبلیم نشد تغییر بدم ولی پسره از اونجا پاکم کرده بود کاری نمیتونه بکنه؟ منظورم شکایت؟

اون برنامه کوفتی هم باگ خورده حذف نمیشه اه ولی من مشخصاتش تغییر دادم

این بدترین بود

الان که زنگ خونمونو زدن ترسیدم فقد میگفتم خدایا پلیس نباشه بعد فهمیدم طبقه پایینی خسته شدم خسته

همشدارم گریه میکنم فکرو خیال میکنم انگار زندگی برام تموم شده دیگه از فردا نمیتونم مثل قبل باشم😭😭😭😭😭😭

بخدا خسته شدم انقد با دست جلو دهنمو گرفتم صدام نرسه به گوش بقیه انقد دندونام روهم فشار دادم صدای گری ...

عزیزم این چیزها آخر و عاقبت نداره پسرهای اینجوری رو دور کن از خودت الان خیلی دوره زمونه بدی شده مواظب خودت باش

عزیزم این چیزها آخر و عاقبت نداره پسرهای اینجوری رو دور کن از خودت الان خیلی دوره زمونه بدی شده مواظ ...

بنظرت کاری نمیکنه؟ شکایت نمیکنه؟

لعنت بهش 

بخدا دارم اشک میریزم همش خسته شدم حس میکنم از فردا باید با دلشوره زندگی کنم😭😭😭😭😭😭😭