2777
2789
۲۰تا ۳۰درصد کنکور برای شیمی دو هست ولی روی این چیزا حساب نکن چون ترکیبی و صحیح غلط میدن گیر میفتی
کاش من پتو بودم....همینجور رو تخت میموندم یکی دیگه میرفت سر کارهام😂😉😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه درصد اوردن استوکیومتری کار کن شیمی دوم پیش۱ این خودش نزدیک۴۵ درصد میشه کلی اصلا اسیو باز و الکترو از دست نده درصد میده بهت
سوال میاد چند مورد درسته....بعد دوتاش واسه دومه یهو یکیش مال سوم ...اینجوری میاد اصلا هم معلوم نی کدوم فصل شما ک تجربی شیمی همش کار کن
ببخشید من دارم بزرگسالان میخونم اصلا نمیدونم چطوره بعد گفتم سال ۹۸ که کنکور دارم از الان شیمیش رو بخونم که مشکل نیفتم
نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس
الناز جون از سال ۹۷ کتابا دیگ عوض میشه مث اینکه من نمیددنم تا اون موقع چجوری میشه ولی اطلاعاتم واسه کنکور تا قبل تغییرشه هر کمکی خواسی من میتونم کمکت بکنم ولی توی شیمی استوکیومتری خیلی کار کن چون بسیار مرتبطه با فصل های دیگه مثلا با سینتیک اسید وباز خیلی ارتباط داره خیلی ❤❤
تبریک میگم بهت عزیزم😙 منم خیلی داروسازی دوست دارم ولی با توجه به شرایطم فکر نکنم براش بیارم امیدوارم لااقل تربیت معلم رو بیارم آخه نامزدم منم انصرافی پرستاری بودم چون روحیاتم باهاش سازگار نبود