2821
2789
روزا به این بلندی چطور ولش کنم خیلی ترسو چون همش خانواده ام جنگ کردن

ببین برو تو یه مهدکودک ببین نیرو نمیخواند خواهرتم پیشت باشه

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

عزیزم برو کمیته امداد ثبت نام کن حداقل هرماه یکونیم میدن بهتون بعلاوه یارانه سه نفر بعدش ک خواهرت یکم بزرگ شد بروسرکار

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه سال خواهرتو بذار بهزیستی برو سرکار بعد اونم میره مدرسه بعدشم تا مشق بنویسه درس بخونه از سرکار اومدی

هزینه تحصیلم زیاده میخوای چطور جور کنی

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
ببین برو تو یه مهدکودک ببین نیرو نمیخواند خواهرتم پیشت باشه

کل پیشنهادا و کامنتارو خوندم به نظرم پیشنهاد شما بهترین بود

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

یه سال خواهرتو بذار بهزیستی برو سرکار بعد اونم میره مدرسه بعدشم تا مشق بنویسه درس بخونه از سرکار اوم ...

این جوری این بچه دیگه یه آدم سالم نمیشه

خدا بزرگه 

ان شاءاله یه گشایشی توی زندگیشون میشه  به زودی

دل به پای بادبادک های کم طاقت مبند زندگی را هر چه آسانتر بگیری بهتر است
این جوری این بچه دیگه یه آدم سالم نمیشه خدا بزرگه  ان شاءاله یه گشایشی توی زندگیشون میشه &nbs ...

آخه چه کاری میشه کرد منم می‌دونم سخته ولی دیدم راه چاره که خواهرش تنها نباشه و ایشونم بره سرکار همینه

وگرنه منم امیدوارم یه گشایش بزرگ بشه که به سرکار رفتن ایشونم احتیاج نباشه

روزا به این بلندی چطور ولش کنم خیلی ترسو چون همش خانواده ام جنگ کردن

سلام یه کار میگم خیلی آسونه و نیاز به سر کار رفتن یا دوری از خواهرتون هم نداره. شما الان سرپرستی تون با پدره چون مادر هنوز طلاق نگرفته. و اگر سرپرستی با پدر باشه تا زمانی که شما و خواهرتون ازدواج میکنید.

پدر باید هر ماه مبلغی که حق شما هست و بهش نفقه میگن رو به شما بده. و اگر نده شما میتونید شکایتت رو از مراجع قانونی پیگیری کنی.

تنها کاری که باید انجام بدید. رفتن به دادگاه عمومی و مطرح کردن مشکلتونه.

اونجا به مشکلتون رسیدگی میشه.

بعد بر اساس توان مالی پدر نفقه ای درنظر گرفته میشه. و اگر پدر باوجود توان مالی نفقه رو نده . تا۶ماه حبس خواهد داشت.

هزینه شکایت و دیگر هزینه ها بر عهده پدرتون خواهد بود.

سلام گلم من یک کار اینترنتی راحت میدونم که خودمم انجام میدم هم راحته هم درامدش تقریبا خوبه هم تو خونه انجام میدی اگر روزی ۵،۶ ساعت وقت بزاری حدود ۴،۵ تومان درامد داری اگر مادرت هم انجام بده حدود ۱۲،۱۳ تومان درامد دارید فوق العاده کارش راحته و هم میتونید با عزت نفس بدون نکرانی وناراحتی زندگی تون بچرخونید

اگر خواستی در خواست دوستی بده تا ایدی ایتام را برات بفرستم کار را برات اونجا توضیح بدم وفیلمش بفرستم،کارش هم کار ساخت ایمیله ه ایمیل ۵ دقیقه وقت میبره ۲ خورده ای درامدشه

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز