2777
2789
عنوان

مامانا کمک لطفا*معرفی شیر خشک *

9 بازدید | 10 پست
مامانا میشه یه شیر خشک خوب معرفی کنید، پسرم 6 ماهشه منم اومدم سرکار، اونم ببلاک که دکترش کفته دوست نداره، چی کار کنم؟
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)
دختر من با شیر خشک هایی که چرب بود دلدرد میشد مثل ببلاک و اپتامیل. نان بهش ساخت
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه پسر من سه ماه و سه هفتشه حدودا یک ماهی هست که خوب شیر نمیخورد و سینمو نمیگرفت مجبور شدم بهش شیرخشک بدم دکترش اپتامیل رو معرفی کرد گفت سبکتر هست و شکم بچه رو نرم میکنه الان سینمو فقط توی خواب قبول میکنه محبورم بدوشم یه مشکلی که هست کار نکردن شکمش هست روزی یکبار یا دوروزی یکبار کار میکنه دکتر میگه بخاطر شیرخشکه بچه های شمام اینطورین؟ زود سینمو ول کرده خیلی دلم میسوزه راهی هست که دوباره سینمو بگیره؟؟ دلم میخواد لباى کوچولوشو بزاره روی سینم و مک بزنه از شیردوش خوشم نمیاد
یه سوال دیگه از کجا متوجه بشم که این شیرخشک به بچم ساخته؟ رفلکس داره و شبا تو خواب یهو نفس عمیق و صداداری میکشه یا دهنشو بدمزه مزه میکنه یا بحالت اوق زدن حلقش تحریک میشه اما بالا نمیاره دکتر میگه اینا نشونه رفلکس وهمش بخاطر شیر خشک هست بنظرتون اگه مدل شیرشو عوض کنم ممکنه این علائم کم بشه؟
آرمیته جان معمولا اگه شیرخشکی نسازه به بچه یبوست یا اسهال . آپتامیل شیربدی نیس. اتفاقا من شنیده بودم تو خیلی ازبچه ها شکمو روان میکنه. اگه دکتر تشخیص رفلکس داده پس بهتر شیر مناسب بچه های رفلاکسی استفاده کنی.
خدایا شکرت بابت همه مهربونیات