2777
2789
عنوان

لباس مناسب برای نوزاد متولد دی ماه

137 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

نی نی من احتمالا دختره ( چون توو ۱۵ هفتگی رفتم سونو و انومالیم برای ۳ مرداده هنوز نرفتم )

توو ساری پیش دکتر قبادی رفتم که همه خیلی ازش تعریف میکنن

حالا مهم نیست دختر با پسر هرچی باشه فقط سالم باشه

دکتر گفته بچه م ۵ دی تا ۸ دی طبیعی به دنیا میاد

به نظر شما چند دست سایز صفر بردارم ؟ چند دست سایز ۱؟

همه رو استین بلند بردارم

اخه نمیدونم بچه م ریز میشه یا تپل🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم سایز صفر ک یک دست بگیر چون برا چند روز بیشتر استفاده نمیکنی ، کلا کثیف شد از همون سایز یک هم میتونی استفاده کنی ، ببین من اینقد لباس تو سایزای مختلف خریدم ک تجربه نداشتم ، خیلی از لباساشو ک کلا استفاده نکردم بعضی ها رو هم یک بار تنش کردم ، خیلی دقت کن حیفه پوله واقعا

عزیزم خدا حفظش کنه براتون سر همی خریدین یا چند تیکه جدا ؟ 

ممنونم گلم

از این ست ها خریدم که چند تیکه هستن ولی خوب بعضی تیکه هاشون استفاده نشد

اما واسه بچه ی اولم یه سری سایز صفر گرفتم چون درشت تر بود

سایز صفر برا روزای اوله

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
اخی عزیزم سایز صفر ک یک دست بگیر چون برا چند روز بیشتر استفاده نمیکنی ، کلا کثیف شد از همون سای ...

منم از همین میترسم 

چون از نظر مالی بهم فشار نمیاد اگه بخوام چند دست بردارم

ولی وقتی یه چیزی بخرم و الکی بمونه بدم میاد

ترجیح میدم چیزای کاربردی بخرم 

قدمش پرخیر و بر کت عزیزم

چون زمستونه و لباسا یکم دیر خشک میشن 4، 5دست بخر. چون نی نی زود بزرگ زیاد صفر نخر یکی دوتا کافیه. تا اونجایی که میشه سرهمی یک تیکه  نخر درسته نی نی رو مرتب نشون میده ولی هزینه میکنی نهایت یکی دوماه بتونه بپوشه. بجاش بادی (زیر دکمه ای) بخر که پهلوهاش یخ نکنه. اگه محیط خونتون گرمه تو زمستون الکی تاپ یا آستین کوتاه برای زیر لباسش نخر یا نهایت دودست بگیر.

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم