2777
2789
عنوان

علت بغض کودک در خواب چیست

417 بازدید | 11 پست

هر چی دنبال دلیلش توی گوگل گشتم چیزی نبود همش درباره گریه و بیقراری بچه ها و پریدن از خواب نوشته بودن 

دختر من یک سال و سه ماهشه و چند وقتی هست که شبا توی خواب برای یک لحظه بغض میکنه با صدا و میخواد گریه کنه ولی بغلش میکنم اروم میشه اصلا حتی چشماش هم باز نمیکنه فقط با چشم بغض بغض میکنه و زود اروم میشه 

این اتفاق تقریبا هر شب براش پیش میاد کسی میدونه دلیلش چیه؟ نگرانشم

خواب بد میبینن

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب بد میبینه شاید یا قبلش با گریه میخوابونی

نه عزیزم اتفاقا اصلا با گریه نمیخوابونمش میزارم هر موقع خودش خوابش بیاد به میل خودش بخوابه 

هر وقت خوابش میاد خودش بالشت و پتو شو میاره میگه بخوابیم 

شاید از شرایط اونجایی که میخوابه ناراحته قبل خواب براش موزیک ملایم کودکانه بذار  سعی کن با آر ...

یا با لالایی کودکانه میخوابه یا خودش با پتو و بالشت میاد پیشم تا براش لالایی بخونم حتی اگه خودم خوابم بیاد باز به زور نمیخوابونمش میخوابم اونم هر وقت خوابش بگیرن میاد خودشو تو بغل من یا پدرش جا میکنه میخوابه 

نه عزیزم اتفاقا اصلا با گریه نمیخوابونمش میزارم هر موقع خودش خوابش بیاد به میل خودش بخوابه  هر ...

پس خواب بد میبینه حتما دختر منم گاهی اینجوری میکنه

چیز ترسناک یا دعوایی چیزی ندیده

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...