2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بده پتو شویی توی ماشین لباسشویی صنعتی میندازن بویه گل میده

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

🤣🤣🤣🤣🤣

اول با آب داغ خیس بده تو یه تشت بزرگ تایدم بریز بزار چند ساعتی خیس بخوره بعد برو لقدش کن با پاهات همش این کارو تکرار کن...تمیزه تمیز میشه من اینجوری میشکرم

من میندازم تو لگن بزرگ تاید میریزم اون تو لگدش میکنم خیلی زیاد بعد توهمون لگن آبکشش میکنم مجددا با پا میرم روش تو لگن تا آبش تمیزشه.

خیلی تمیزمیشه اینجوری. بعدش رو چارپایه ای چیزی میزارم ک آبش بره بعد از چندساعت پهنش میکنم حالا یا رو بند یا رو خشک کن‌ . اون موقع ک دیگه سبکه و پهن کردنش آسونه

یه لگن بزرگ بزار یجوری که پتو رو بشه توش راحت شست 

تاید و کمی وایتکس بزن آب گرم بریز قاطی بشه پتو رو بنداز توش چند بار لگد مال کن بزار کامل خیس بشه تو اون آب بعد بزار چند ساعت تو آب و تاید بمونه بعدش حسابی زیرو روش کن لگد کن بعد هم از لگن بیارش بیرون آب رو روش باز کن لگد مالش کن تا تاید و کفش بره آخر هم میتونی مایع نرم کننده لباس بریزی آب بکشی آبش که رفت پهن کن رو طناب تا خشک بشه 

اگه حیاط داشته باشی راحت میشه کارت تو حمام یخورده سخته ولی شدنیه وایتکس زیاد نزنی ها نصف استکان تو یه لگن بزرگ

ای حال نا معلوم آروم باش آروم