2777
2789
عنوان

حس ششم

291 بازدید | 58 پست

@a_____f  

@45ras

@صدفs55  

@hananhe  

@مهربانممم  

میشه بیاین علی ۴ ماهه قراره بیاد خاستگاری اولا خودم نزاشتم الان دلیلش چیه

کی میاد خاستگاری 

بهم میرسیم خوشبخت میشیم؟بگمم تو رابطه نیسیم داداش رفیقم 

در من خری به گل نشسته=/!🫏

شلوارم چه رنگیه ؟

از بهزیستی نینی میگیرم یا رابط ؟

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میاد ولی مانع داره

حس میکنم مشکل مالی داره چون تقریبا ی هفته پیش حدود ۵۰ تومن چک داشت. البته خانواده منم میتونن باشن چون مخالفن باهاش🫀😂

و اینکه مامان باباش ب جز من دوتا از رفیفای دیگمو برا ازدواج پیشنهاد دادن😒😒اونم احمقم گفته‌ هرکدوم خودتون میدونین بهتره البته من رفیقم پشتم هی منو میگه😇😂

در من خری به گل نشسته=/!🫏
شلوارم چه رنگیه ؟ از بهزیستی نینی میگیرم یا رابط ؟

چرا کسی جواب منو نمی‌ده 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..